5 tips til indretning af sommerhus

0

Dette indhold er sponsoreret

Hvis man er så heldig at have et sommerhus og det trænger til en opfriskning, så er vi her for at hjælpe. Det kan være svært at indrette et lille sommerhus, samt sætte et personligt præg på det, men i disse fem tips er der hjælp at hente.

Farvede vægge

I sommerhuset behøves man ikke være farve forskrækket, det gør det blot endnu mere charmerende. Man kan med fordel beklæde en væg, eller et helt værelse, med et fint tapet for at give den helt rigtige sommerhusstemning. Et tip er at bruge genbrugstapeter, der findes nemlig mange fine retro mønstre. Man kan også male væggene i fine farver. Pastelfarver, som er meget in lige nu, vil give en beroligende, men samtidig legende effekt til sommerhuset.

Tekstiler

Fyld sommerhuset op med tekstiler. Massere af fine puder, eventuelt nogle broderede, for at give et fint udtryk. Fine hørgardiner vil også give et let og sommerligt udtryk. Gulvtæpper vil bidrage til en hyggelig stemning og være praktisk, hvis man besøger sommerhuset i de kolde måneder. Her er det også vigtigt at have et godt indeklima, for eksempel ved hjælp af en varmepumpe luft til luft der er ideel til små boliger, såsom sommerhuse.

Kurvemøbler

Kurvemøbler giver den helt rette sommerhusstemning og er derudover også super gode at slænge sig i. De skaber et hyggeligt udtryk, og i dem kan man sidde timevis og læse, eller spille et godt spil sammen med sin familie.

Affektionsværdi

En god ide er at fylde sommerhuset op med genstande, der har affektionsværdi. Det kan være billeder af ens familie, en gammel bamse, eller et fint arvestykke, så som et møbel, der ville passe fint ind. På denne måde giver du sommerhuset en helt anden værdi, og du minder dig selv om de ting eller mennesker du elsker. 

Personligt præg

Man kan også sætte et personligt præg på sommerhuset ved at skabe dekorative elementer selv. Lav en collage med billeder af gode stunder i sommerhuset. Lav en lille uro af fine muslingeskaller og sten fra stranden, eller noget helt tredje, Disse små finurlige ting vil skabe hygge og gøre alt lidt sjovere at se på.

Ved hjælp af ovenstående tips, kan du indrette et sommerhus med den helt rette hyggelige og rolige stemning. Sæt dit eget personlige præg på huset, ved at fylde det med ting, der har værdi for dig, og som passer til dig og dine behov.

Der kan ikke kommenteres.