Den perfekte værktøjskasse til gør-det-selv mennesket

0

Dette indhold er sponsoreret 

Du behøver ikke en masse avanceret udstyr i den værktøjskasse, hvis du skal i gang med dit næste renoverings- eller byggeprojekt i hjemmet. Det er slet ikke nødvendigt at investere i dyre maskiner, som slagboremaskiner, rundsave eller en overfræser for at komme i mål med dit projekt. Det er blot spild af penge at købe udstyr, som du måske kun bruger en enkelt gang. For med det mest basale værktøj, som et almindeligt vaterpas og en tommestok i værktøjskassen, kan du kommer langt. Gør en god investering og brug dine penge på det mest basale værktøj, som du kan bruge igen og igen til alle dine kommende gør-det-selv projekter.

Bedste basisudstyr til værktøjskassen 

De mest almindelig gør-det-selv projekter involverer ofte at du skal opmåle, hænge noget op, save samt samle eller skille noget ad. Vil du have de bedste basisudstyr, som de professionelle bruger på grund af dets præcision og høje kvalitet, bør du kigge på svenske hultafors, der har leveret håndværktøj i topkvalitet siden 1883. Hultafors laver bl.a. tommestokke, som er et uundværligt værktøj i enhver værktøjskasse.

Hvis du skal måle noget over to meter, som er det maksimale for de fleste tommestokke, kan du anskaffe dig et båndmål, som findes i 8-100 meter. Et vaterpas er også en god idé at have, for det er absolut nødvendigt, hvis du skal hænge dine hylder op så de er lige. En god håndsav er også værd at have, hvis du skal afkorte træobjekter. Skal du lime noget sammen, er en skruetvinge også god at have. 

Fugemasse, trælim og montagelim 

Hvis dit gør-det-selv projekt involverer at lime noget sammen, er den rette lim vigtig. Kontaktlim er en god universallim, da den kan lime materialer som plast og gummi sammen. Hvis du skal lime træ sammen, skal du bruge trælim. Og måske har du hørt om montagelim. Montagelim danner en elastisk limfuge, der hærder ved luftens fugtighed og er perfekt, hvis du for eksempel skal hænge spejle, lister eller fodpaneler op.

Vil du gerne undgå at bruge søm og skruer for at opnå et flot resultat uden huller? Eller måske må du ikke bore i væggene, der hvor du bor? Så bør du købe en montagelim fra Soudal, som leverer alt inden for lim, skum og fugemasser. Hvis du skal i gang med at malerprojekt, er det også værd at overveje om du skal investere i en fugemasse, så du kan fylde revner mellem væg og loft og tætne ved vinduer og døre. Fugemasse kan hæfte på alle overflader, og kan males over af en vandbaseret maling, så dit gør-det-selv projekt får et flot og ensartet resultat, uden synlige sprækker.

Der kan ikke kommenteres.