Disse (vigtige) detaljer glemmer mange i boligindretningen

0

At indrette et hjem fra ende til anden er både sjovt og udfordrende på samme tid. Det kan ikke mindst være en udfordring, hvis man skal flytte sammen med sin bedre halvdel og evt. børn, der også har nogle individuelle behov og krav. Der skulle dog være gode muligheder for at få det hele til at gå op i en højere enhed, hvis man lytter og kommunikerer korrekt.

I dag vil vi gerne komme ind på et par ting, som mange danskere glemmer i forbindelse med den spændende boligindretning. Nogle af tingene betragtes muligvis som mindre detaljer, men det er faktisk ting, der kan være afgørende for, hvilken følelse du får, når du opholder dig i dit eget hjem.

Fredet gulvplads

Mange har den tilgang til boligindretning, at der skal findes plads til så mange møbler som overhovedet muligt. Vi har fuld forståelse for, at det kan være svært at prioritere, men faktum er bare, at for mange møbler på et lille område kan koste på både den visuelle og komfortmæssige front. Derfor råder vi dig til at frede noget gulvplads, så du rent faktisk kan bevæge dig rundt i dit hjem uden at skulle være bekymret for at slå foden ind i en stor lænestol, et skrivebord eller noget helt tredje. Mange møbler på meget lidt plads kan også fremkalde noget stress og uro, hvilket ligeledes er værd at have in mente.

Brugskunst til personliggørelse

Noget, som vi danskere med fordel kan investere mere i er; brugskunst. Et hjem uden brugskunst er nemlig ofte et hjem uden sjæl. Derfor synes vi, at du skal tage et kig på markedets store udvalg af brugskunst i forskellige stilarter. Kig f.eks. på et mærke som Nicolas Vahé, hvor der ikke er en finger at sætte på hverken æstetikken eller kvaliteten. Se mere på nordhjem.dk, hvis du godt kunne tænke dig at bruge brugskunst til at personliggøre dit hjem. Selvom du ikke tænker over det, så sender dine indretningsvalg en række signaler om, hvem du er.

Vægpynt for akustikkens skyld

De fleste danske boligejere køber vægpynt, herunder malerier og plakater, for at fremme det visuelle i hjemmet. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at vægpynt også har en anden vigtig funktion. Med det rigtige vægpynt har du nemlig mulighed for at forbedre akustikken og reducere støjen betydeligt. Det er en billigere løsning end at skulle investere i nye vægge og lofter. Overvej dette, hvis du døjer med rungen eller ekko i hjemmet.

Der kan ikke kommenteres.