Eksempler på ting der både kan bruges til opbevaring og pynt

0

Mangler du inspiration til opbevaringsløsninger? Du står måske med nogle genstande af høj affektionsværdi for dig, som du på grund af pladsmangel eller stilvalg, ikke kan have stående længere. Heldigvis er der designet og opfundet et hav af løsninger til opbevaring – og det behøver ikke at koste det helt vilde. Læs herunder om forskellige gode bud på smarte og praktiske opbevaringsløsninger og find den, der passer bedst til dig og dit hjem.

De nemmeste steder at starte med en opbevaringsløsning

Et opbevaringsprojekt kan både gøres let, hvis du starter målrettet. Det er derfor vigtigt, at du sorterer i dine ting og finder ud af, hvilke genstande i dit hjem, der virker overflødige at have stående fremme. Det kan være svært at gemme nogle genstande væk, hvis de har stået fremme i lang tid. Når du begynder sorteringen, kan du spørge dig selv:

  • Hvor ofte bruger jeg denne genstand?
  • Forstyrrer genstanden rummets visuelle udtryk?

Hvis du gennem disse spørgsmål kommer frem til, at genstanden ikke er oplagt at have stående fremme i rummet, kan du samle en bunke med disse ting og finde den rigtige opbevaringsløsning.

To geniale opbevaringsløsninger der passer til ethvert hjem

En opbevaringsløsning kan speciallaves af en møbelsnedker eller inventarsnedker, som indbygger løsningen efter dit hjem. Ulempen ved disse løsninger er dog, at det koster mange tusind kroner at få specialindbygget inventar. Heldigvis kan du købe enkeltstående inventar, hvilket båder pynter dit hjem og har en praktisk funktion på samme tid.

Magasinholderen

Det ses tit, at folk bruger deres sofabord som opbevaring for ting og sager, de ikke har en plads til. Desværre får det rummet til at virke rodet eller kaotisk. Ofte ligger der en bunke aviser eller magasiner på sofabordet eller spisebordet. Anskaf dig en magasinholder for at få samlet alle bladene ét sted. En magasinholder er, kort sagt, en super smart opbevaringsløsning. Ikke nok med at magasinholderen er praktisk og funktionel, men de pynter også stuen. Magasinholdere laves i forskellige materialer, og de er særligt populære i træ, metal og læder.

Sættekassen

Derudover har mange folk en tendens til at have små nips fremme i et rum. De små genstande kan være fine i sig selv, men hvis der står for mange rundt omkring i et rum, kan det nemlig også virke forstyrrende og lettere få rummet til at se rodet ud. Dette kan du nemt løse ved at anskaffe dig en sættekasse. Ligesom magasinholderen er sættekassen både flot at se på samtidig med, at det er en smart opbevaringsløsning. Sættekassen er perfekt til dig, der har en lille samling af små genstande, som du ikke vil gemme væk, men som du heller ikke kan have stående spredt rundt i rummet.

Sidst men ikke mindst er her en kort opsummering af, hvorfor du skal anskaffe dig en magasinholder eller sættekasse:

  • Opbevaringsløsningerne passer til ethvert hjem og bryder ikke med nogen indretning – det er endda med til at gøre rummet mere pynteligt og ryddeligt at være i.
  • De har en super god pris sammenlignet med andre opbevaringsløsninger.

Der kan ikke kommenteres.