Find inspiration til din næste seng

0

Du kan få den helt rette inspiration til din indretning, så du er helt sikker på, at forarbejdet er gjort til fulde, inden du skal ud og shoppe til hjemmet. Det er nemlig ikke ligegyldigt hvilke møbler du sætter indenfor døren. Et hjem skal først og fremmest være hyggeligt og hjemligt, men skal også samtidig være praktisk og funktionelt.

Et eksempel er din seng. Her er der helt klart et design der gerne skal passe til omgivelserne, så rummet bliver harmonisk og roligt. Derudover skal den være godt at ligge i, med de rette funktioner der giver dig de bedste betingelser for at du kan opnå en god nats søvn. Alligevel kan der være situationer hvor du skal have en hurtig mulighed for en ekstra soveplads. Kommer der ekstra gæster, eller skal ungerne hygge foran fjernsynet i stuen en enkelt aften, så er en foldemadras måske det helt rette valg. Bedzzz.dk har et større udvalg som du kan kigge nærmere på, hvis du ønsker en madras der hurtigt kan tages frem og lægges væk igen. 

En foldemadras er genial til gæsterne 

En foldemadras er lavet af skum, men uden bund. Dette betyder, at den er så let, at selv børnene kan slæbe rundt på den. Samtidig har en foldemadras den helt store fordel, at den kan foldes sammen og fylder minmalt sammen med alternativet. Det er den perfekte løsning til gæsterne der gerne vil overnatte uden at skulle medbringe deres egen seng. Derudover er det ikke den dyreste løsning at have liggende. En god, budgetvenlig foldemadras er mulig at få fingrene i og kan være din redning når sofaen er for lille eller helt generelt når der mangler sovepladser.

Hvilken foldemadras skal du vælge 

Der er mange foldemadrasser at vælge imellem på markedet. Det er blevet populært at have dem stående i stuen, også selvom de ikke bliver brugt dagligt til sengeplads. Der er en fornøjelse for ungerne at klatre rundt på og kan pynte rigtig fint i indretningen. Det du især skal være opmærksom på, når du vælger en foldemadras er hvad du ønsker at bruge den til. Hvis den skal fungere som andet end legeplads til ungerne, så skal du gerne kigge på tykkelsen. Jo tykkere og mere fast skummet er, jo højere en komfort vil du opnå af madrassen. Samtidig vil en tykkere foldemadras være bedre til at holde kulden væk fra jorden, hvis der skulle være en smule fodkoldt i rummet. 

Der kan ikke kommenteres.