Gode videoer fra JNA om vinduer og døre

0

Står du og skal til at skifte vinduer og dørene i dit hus, så kan du godt komme til at miste pusten lidt til tanken om at skulle stå med det hele selv, men faktisk er der hjælp at hente online både for handymanden der kan klare det meste selv, men også til dig der er knap så tryg ved at skulle håndtere de større husprojekter alene.

Videoer online til gør-det-selv-typen

Har du allerede besluttet dig for at ville klare monteringen af dine nye vinduer og døre selv, så er du sikkert også allerede i fuld gang med at indhente de rette informationer omkring, hvordan det hele skal gøres online.

Hos JNA vinduer har de udarbejdet videomateriale til typen, der gerne vil gøre tingene selv. Der er både videoer hvor der vises hvordan du klarer selve monteringen af vinduer og døre, men også videoer af hvordan du skaber det sidste finish med isoleringsmaterialet og fugepistolen.

Find dine nye vinduer og døre

Når du har fået taget mål til alle dine nye vinduer og døre, så kan du tjekke hjemmesiden ud og finde frem til den type du ønsker der skal sættes i. Du kan sagtens stå overfor at du ønsker en anden type vinduer og døre, for det er ikke altid at den der byggede huset, havde den samme smag og idé om hvad der passede til huset, som du selv har en mening om.

Når du bestiller, skal du med bestillingen opgive målene på dine vinduer og døre. Er du lidt usikker på dine målefærdigheder kan du bestille en opmåling fra virksomheden, og så kan du i hvert fald have ro i maven omkring at der ikke sker nogen fejl med det, hvilket kan ske for selv den bedste handymand.

Gør det selv eller få hjælp til det

Når du har bestilt dine nye vinduer og døre ud fra målene, kan du læne dig tilbage og bruge din ventetid på at tjekke de gode videoer ud, som JNA har liggende online. Videoerne kommer ind på hvordan du skal klare monteringen eller fugningen, men du vil også blive oplyst om hvilket værktøj du gør klogt i at have dig og hvilke materialer du skal bruge.

Virker det hele for overvældende for dig, så kan du selvfølgelig også få et tilbud på at få gjort det hele for dig, således at du slet ikke skal gøre andet end at beslutte dig for hvilken type vinduer og døre du ønsker fremadrettet.

Der kan ikke kommenteres.