Hattehylden er uundværlig i enhver entré

0

En hattehylde behøver ikke kun hænge i dit hjem af praktiske grunde.

En hattehylde må også gerne være flot at se på, både når den er fyldt op med tøj, men også når den hænger tomt på væggen. 

Det er ikke er ikke altid en nem opgave, at finde på gode opbevaringspladser i hjemmet, heller ikke når det handler om at finde en god hattehylde.

Særligt entréen kan hurtigt komme til at virke rodet og kaotisk, fordi der skal være plads til både jakker, hatte og mange andre ting på en gang. 

Derfor er hattehylder smarte

Mangler du lidt inspiration til hvorfor det er en god ide, at hænge en hattehylde op hjemme hos dig, så læs med nedenfor.

Her har vi nemlig givet en god beskrivelse af, hvorfor de smarte hattehylder er en god idé, og hvad du selv kan gøre for at hattehylden skal blive en succes hjemme hos dig.

Uanset hvor du vælger at placere din nye hattehylde, kommer du ikke udenom at hattehylden er og bliver et smart og praktisk møbel.

Desuden er det ofte også rart at ting har sine faste pladser, så du er fri for at skulle bruge tid på at lede efter dem, når du har travlt med at komme ud af døren. 

Hattehylde med bøjlestang og knage 

Vælger du en hattehylde med bøjlestang og knage, får du automatisk et møbel der kombinerer det bedste fra to verdener- nemlig det æstetiske og det funktionelle.

Ved hjælp af en bøjlestang, har du god mulighed for at hænge ting op på bøjle, for eksempel dine lange frakker, mens du ovenpå hattehylden, har god plads til at opbevare handsker og halstørklæder. 

En hattehylde er indretnings venlig 

Selvom mange forbinder den praktiske hattehylde med et praktisk ophæng i entréen, så er det ikke det eneste sted i din bolig hvor det kan være rart at have en hattehylde.

Mange af de smarte hattehylder, er rent faktisk utroligt alsidige, og behøver derfor ikke kun at være begrænset til et rum. 

For eksempel kan en flot hattehylde, også nemt bruges i soveværelset, i køkkenet eller på børneværelset, hvor det er rart med ekstra opbevaringsplads.

Med andre ord behøver du altså ikke at gå på kompromis, når det handler om at finde en hattehylde.

Du kan nemlig sagtens finde en, der passer perfekt til din indretningsstil og dit behov. 

Næsten alle hattehylder er vedligeholdesfrie

Hattehylder findes i mange forskellige designs, og kræver blot at blive hængt op på væggen.

Elsker du den nordiske indretningsstil, hvorfor så ikke vælge en hattehylde i samme stil?

For eksempel kan du vælge en hattehylde i træ, for at gennemføre den nordiske stil i dit hjem. 

Er til gengæld mere til den mere stilrene og mere neutrale hattehylde, som kan bruges i mange år, uden at gå ud af mode. Så er en hattehylde i sort eller hvid, et oplagt valg, da farverne med garanti aldrig går af mode. 

Udover at finde den hattehylde du synes bedst om, så skal du også sørge for at hænge den det rigtige sted, og på den rigtige måde.

For eksempel er det ikke en god at hænge hattehylden et sted, hvor det er svært at komme til den.

Placer den i stedet et godt sted, hvor du hurtigt kan få overblik over de ting der hænger på den, og ikke et sted hvor den kan genere, for eksempel når du skal ind og ud af døren.

Der kan ikke kommenteres.