Indret dit køkken med udstyr fra kendte brands

0

Når det kommer til at indrette køkkenet, har du mange valgmuligheder. Så hvor skal man lige starte? Hvis du er i tvivl, kan du finde masser af skønne ting til køkkenet hos flere kendte brands. Læs mere om dem her. 

Bageudstyr fra Blomsterberg

Er du en rigtig mesterbager? Så er kun det bedste bageudstyr godt nok til dig og med bageudstyr fra kendte brandssom Blomsterberg er du godt i gang. Mette Blomsterberg har sammen Kitchen Living Dining lanceret en bred serie af bageudstyr, som dækker alle dine behov. Her kan du finde alt fra vaffeljern, crepepander, røremaskiner, dråbeskåle, springforme og meget mere. Kun fantasien og dine behov sætter grænserne, så tjek det store udvalg ud og find dine favoritter til køkkenet. 

Rosti

Få brands har haft lige så stor indflydelse på danskernes køkkenindretning end Rosti. Rosti blev grundlagt helt tilbage i 1944 af Rolf Fahrenholtz og Stig Jørgensen, og er nok beds kendt for Margrethe-skålen, som er opkaldt Dronning Margrethe 2. Rosti producerer en lang række forskellige produkter, som f.eks. skåle, tallerkner, målebægere og skeer. Alle produkter er kendetegnet af høj kvalitet, lang holdbarhed og tidløst, dansk design. Du kan gå på opdagelse i det store udvalg hos Kitchen Living Dining og finde dine egne favoritter til gode priser – sværere behøver det ikke være at indrette et flot køkken. 

Bamix

Bamix er en berømt schweizisk virksomhed, som er førende indenfor køkkenmaskiner. De er især anerkendt for deres stavblendere, som med deres alsidighed, kvalitet og holdbarhed gør madlavningen til en leg. En stavblender fra Bamix er som en håndholdt foodprocesser – de kan med det rette tilbehør piske, hakke, purere, blende, snitte, skære og meget mere. Det er med andre ord et perfekt køkkenværktøj til dig, som ikke har plads til 10 forskellige køkkenmaskiner, som optager alt for meget plads i køkkenet.

Der kan ikke kommenteres.