Internethastigheden kan have stor betydning for din boligindretning

0

Vi er kommet ind i en æra, hvor det ikke længere er nok at have pæne hjem, de rette møbler og en stilet boligindretning – internettet fylder mere og mere i vores liv og hverdag, hvilket betyder at det har stor betydning for, hvordan vi indretter vores hjem.

I denne verden vi lever i, er det nærmest blevet allemandseje, at vores gæster skal have fri adgang til det trådløse internet i vores bolig – man ser flere og flere privatpersoner, der stiller en billedramme op med hjemmets Wi-Fi-navn og adgangskode, eller sætter en sticker med samme informationer på stuevæggen.

Derfor er det naturligvis også vigtigt, at du indretter din bolig efter de steder i hjemmet, hvor internethastigheden er bedst og mest stabil. Det nytter jo ikke, at du og dine gæster får mest muligt ud af internettet i køkkenet eller i soveværelset.

For at kunne indrette efter internethastighed, skal man naturligvis kunne måle denne for at se, hvad der er mest hensynsmæssigt i forhold til brugen af de forskellige rum. For at kunne måle internethastigheden kan du gøre brug af en internettest, der fortæller dig, hvor stabilt og præcist dit internet er i forhold til dit abonnement.

Få mest muligt ud af din internethastighed

For at kunne måle internethastigheden præcist, er der nogle ting du skal gøre inden du sætter måletesten i gang. Det første du skal gøre er naturligvis at koble din computer direkte til din router, da dette vil måle den præcise hastighed du får fra din udbyder.

Dernæst kan du forsøge at måle det trådløse ved at koble computeren fra routeren og foretage testen via dit trådløse netværk. Det er naturligvis vigtigt, at du sørger for, at din computer, telefon eller tablet ikke er i gang med downloads mens du tester, da dette vil have indflydelse på resultatet.

Bor du i en opgang, hvor I er flere der bruger samme internet, kan du med fordel vælge at foretage internettesten på et tidspunkt, hvor der er færrest muligt brugere på – f.eks. om natten på en hverdag, hvor du ikke selv skal tidligt op dagen efter.

Du kan bruge denne internettest til at undersøge om du får, hvad du betaler for. Måske viser det sig, at du kan spare lidt på internetregningen og i stedet bruge pengene på nye ting til din indretning – mange udbydere giver gode rabatter og tilbud, hvis ikke de kan levere den rette hastighed.

Der kan ikke kommenteres.