Køb dine nye møbler på afbetaling

0

Står du for første gang og skal købe nye møbler til en lejlighed eller et hus, har du uden tvivl lagt mærke til, hvor mange penge det kan løbe op i. Møbler såsom sofaer, spiseborde og stole er ikke billige at anskaffe sig, og derfor kan det være en god idé at købe sine møbler på afbetaling.

Vælg en afbetalingsplan der giver mening

Der er forskellige muligheder for at betale af på kreditkøb i Danmark.

Online er en af de mest velkendte udbydere ViaBill, som du måske tidligere har brugt i forbindelse med et køb på nettet. I de fysiske butikker er der flere forskellige udbydere af afbetalingsløsninger. De største møbelhuse har sågar deres egne betalingsløsninger.

Processen i forbindelse med afbetaling er isoleret set ganske simpel:

  1. Du gennemfører købet og skriver under på aftalen.
  2. Du betaler månedligt dét afdrag, der er aftalt.
  3. Efter xx antal afdrag, har du betalt møblet af.

Dét du dog skal være opmærksom på er, hvorvidt der løber renter på beløbene. De fleste afbetalingsløsninger vil kræve, at du giver et givent beløb pr. afdrag eller et procentmæssigt tillæg på dine afdrag. Det er derfor vigtigt, at du læser betingelserne for afdragsaftalen igennem.

Et lån er også en mulighed

Hvis likviditeten kniber, og du ikke har den store fidus til afbetaling, så kan et lån også være en mulighed. Du kan optage lån på mange forskellige måder. Det klassiske lån i banken kan dog virke omfattende og tidskrævende, hvorfor det kan være fristende at tage et lån online.

  • Læs mere om lån af penge online her.

Vælger du at optage et lån online, er det vigtigt, at du læser betingelserne godt og grundigt igennem. Der kan nemlig opstå ubehagelige overraskelser, hvis ikke du sætter dig ind i, hvad lånet indebærer. Ofte vil et online lån have en relativ høj ÅOP (årlige omkostninger i procent).

Køb dine møbler online og spar penge

Ønsker du at spare lidt penge, kan du med fordel købe dine nye møbler online. Med den store gennemsigtighed, som internettet nu engang tilbyder, kan du nemt og hurtigt sammenligne priser på tværs af samtlige forhandlere i Danmark. Derudover har du også mulighed for at kigge udover de danske landegrænser, hvor der kan være ganske store summer at spare på især sofaer.

Har du ingen præferencer ift. møbler, så er den bedste vej til store besparelser at købe møblerne brugt. Lav en søgning på alle de gængse salgssider samt diverse online grupper i dit område. Der vil uden tvivl være mennesker, der ønsker at sælge nogle møbler, som passer perfekt ind til dit hjem. Ofte er disse møbler sat markant ned i pris, da de fylder meget i et hjem. Derfor ønsker sælger ofte at komme af med møblerne hurtigst muligt.

Der kan ikke kommenteres.