Lad din boligindretning skille sig ud fra mængden

0

Flere og flere danskere tør at skille sig ud fra mængden.

Det gælder i dag ikke kun om at skabe et unikt udseende, en unik tøjstil og en unik livsstil, men også en unik og personlig indretningsstil. Netop din smag for boligindretning er i højsædet i dette blogindlæg. Skal du skille dig ud fra mængden anno 2019? Så er vores bedste tip som følger; vær dig selv og vær ikke bange for at udtrykke din personlighed gennem din indretning.

Unikke møbler til unikke mennesker

Custom made møbler er første skridt på vejen mod et unikt hjem

Custom made møbler er unikke og skræddersyede møbler, som fremstilles med udgangspunkt i dine individuelle krav og ønsker til mål og materialer. Du får med andre ord et 100 % unikt møbel, som du kan imponere venner og familie med. Når det kommer til skræddersyede møbler af træ, kan man som regel komme med ønsker til både træsort, planker, kant, oliering og meget mere. Ud fra disse krav og ønsker vil der så blive beregnet en pris. Møbelstrøm.dk er klar til at give dig et tilbud på custom made møbler i form af plankeborde m.v.

Custom made plankeborde (og andre møbler til hjemmet) er yderst eftertragtede i øjeblikket. Det vidner om, at danskerne i mindre grad end førhen kaster sig over masseproducerede møbler. Man kan dog sagtens kombinere masseproducerede og custom made møbler i et hjem. Ingen tvivl om det.

Skab glæde med friske farver

Man går aldrig helt galt i byen ved at pryde hjemmet med neutrale farver som sort, hvid og grå. Dog kan indretningen hurtigt gå hen at blive en smule klinisk og kold, hvorfor vi anbefaler, at man arbejder med nogle mere friske farver også. Du kan for eksempel købe farverige puder, stole og billeder for at fremme den hyggelige atmosfære. Husk dog at holde en rød tråd – ikke alle farver passer lige godt sammen.

Brug din kreative side

Kunsten at skille sig ud fra mængden kræver en masse kreativitet. Du er nemlig nødt til at tænke lidt skævt, hvis du skal skabe en indretning, som ikke ligner alle andres. Du kan for eksempel genoplive dine slidte spisebordsstole ved at overtrække dem med læder. Dermed får du nogle unikke stole og kan samtidig spare en masse penge – den rene win-win situation.

At være kreativ betyder ikke, at det ikke er tilladt at søge inspiration. Du må selvfølgelig søge alt den inspiration, du overhovedet vil, så længe du ikke glemmer dig selv og din indretningssmag i processen. Kan du det?

Der kan ikke kommenteres.