Sådan indretter du din drømmebolig

0

Kender du det, at man kigger rundt i sit hjem, og man kan bare mærke, at man synes, der mangler noget? Måske har du endda længe gået med tanken om at få indrettet dit hjem anderledes, men ved ikke helt, hvor du skal starte? Frygt ej, for i denne artikel vil vi guide dig igennem nogle indretningstiltag, som kan få dit hjem til at blive lige netop dét, som du altid har drømt om. Nogle tiltag er større end andre, så der er noget til ethvert temperament, men vi garanterer, at du helt sikkert kan få noget ud af at læse videre.

Farver og atter farver

Engang var det simple, sort/hvide designs det, som var populært. Det var enkelt, nemt at indrette og så passede det ind i stort set alle hjem. Man kunne ikke gå galt i byen. Men nu er der sket et skift, og det er et skift, som vi mener kun kan gavne de danske hjem. Nemlig farver. Med farver kan du stimulere din kreativitet og blive inspireret, samtidig med at det ser drøngodt ud.

Hvis det ikke er lige til at skifte møblerne ud med nogle mere farverige af slagsen, kan man overveje at hænge nogle malerier og plakater op, som indeholder farver og flotte mønstre. Så har man også noget smukt at kigge på. Det er blevet meget populært at have såkaldte billedvægge, hvor en masse forskellige motiver hænger side om side, hvilket sammen skaber et unikt udtryk.

Du kan også plante en masse planter i nogle farverige potter. Det giver også en god kontrast til rummets hvide vægge, og så er det supergodt for indeklimaet.

Du kan også peppe din sofa op ved at anskaffe dig en masse puder i alverdens farver og mønstre. Det giver med garanti den grå sofa nyt liv. Gulvtæpper i alverdens farver er også blevet ”in” igen, især marokkanske gulvtæpper. Dem kan man finde i fysiske butikker i storbyerne, som sælger tekstiler og tæpper fra Marokko, men man kan også købe dem på diverse netbutikker.

Epoxy-gulve

Et epoxy gulv forbinder man normalt med industrien. Det er slidstærkt og nemt at rengøre, hvilket gør det ideelt til netop industrielle sammenhænge. Men flere og flere husstande får lavet et epoxy-gulv. Det kan laves yderst stilfuldt og elegant, og så har det et industrielt udtryk, som er meget populært. Mange får det lavet i deres køkkener og badeværelser. Som bonus er det supernemt at rengøre. Ideelt, hvis man er en børnefamilie, da man også bruger mindre tid på netop rengøringen. Epoxy-gulve kan også lægges i garagen eller ude i ens hjemmeværksted.

Genbrug af møbler

Et klimavenligt og moderne tiltag er også blevet populært, nemlig genbrugsmøbler. Man kan finde mange designklassikere og perler i genbrugsbutikker rundt omkring i Danmark. Man kan også finde genbrugsmøbler på nettet, som man skal bestille til afhentning. Har man en lille gør-det-selv-mand eller -kvinde gemt i maven, kan man prøve kræfter med at istandsætte disse møbler. Det gør dem kun mere unikke, end de allerede var. Det ser også godt ud med nogle retromøbler, som bryder kontrasten med resten af hjemmet.

Har du nogle gamle møbler oppe på loftet eller i kælderen, som ikke bliver brugt mere, kan du også overveje, om du kan give dem et nyt liv, før du køber nye møbler. Man kan finde mange videoguides på YouTube, som kan give inspiration og idéer til netop dette. Så kan man skridt for skridt se, hvordan man istandsætter et møbel.

Der kan ikke kommenteres.