Sådan skaber du et hyggeligt hjem

0

Et hyggeligt hjem er et hjem, hvor du kan slappe helt af og samtidig føle dig rigtig godt tilpas. Det er også et hjem hvor der er fokus på hygge og nærvær. I dag lever i en verden, som i høj er præget af digitaliseringen, hvilket kan give os endnu mere træng til, at finde tilbage til roen og den rette balance i hverdagen. Men hvordan skaber du et hyggeligt hjem med fokus på alt dette? Her får du et par simple idéer, som måske kan være med til at inspirere dig i din indretning af dit hjem.

Et rundt spisebord i naturlige materialer

Der findes mange forskellige måder hvorpå du kan indrette din spisestue. Men noget af det, som kan være med til at skabe nærvær, er et rundt spisebord. Her er der mulighed for god øjenkontakt i hverdagen, når du skal nyde en god middag med din familie eller dine venner. Du kan blandt andet finde et rundt spisebord hos Kabeltromlen, som kan være med til at skabe den atmosfære og dynamik, som du måske går og drømmer om. De naturlige materialer som fås hos Kabeltromlen er ligeledes med til at skabe ro og balance i rummet.

Den rette belysning 

Belysningen i de forskellige rum er i særdeleshed vigtig. Her kan du med fordel anskaffe dig en masse små lyskilder med et varmt og blødt lys, da dette er med til at give en behagelig stemning i rummet. Dog kan der i nogle rum være behov for rigtig god belysning, hvis du skal sidde og arbejde eller studere, hvilket selvfølgelig er vigtigt at tage højde for, mens du i andre dele af hjemme godt kan nøjes med lidt mindre belysning. Lydkæder og levende lys er også effektive lyskilder, hvis du gerne vil skabe en rigtig hyggelig stemning. Der er også muligt at købe en pære som kan skifte mellem et koldt lys, som er godt hvis du skal arbejde, til et varmere lys, som skaber mere ro uden for arbejdstiden.

Hyggehjørner

Ofte findes der en hel masse gode hjørner i rummet, som ikke bliver udnyttet. Disse hjørner kan du med fordel forvandle til hyggehjørner, som for eksempel i form af et lille læsehjørne med en stor behagelig stol og en lille bogreol, eller et hyggeligt lille krea-hjørne hvor der er plads til at udfolde sin kreativitet. Du kan også have et lille plantehjørne, hvor du har samlet nogle grønne planter, som blot er smukke at kigge på. En masse gode kroge i hjemmet, er med til at skabe en stemning af nærvær og hygge.

Der kan ikke kommenteres.