Skab en personlig stil i dit hjem

0

Vil du gerne have et hjem, der skiller sig lidt ud? Et hjem, som ikke ligner et boligkatalog? Så læs med her og få konkrete tips til, hvordan du med ganske få items kan skabe en personlig og opsigtsvækkende boligstil.

Et finurligt bord fanger øjet

Hvis du gerne vil overraske, så behøver du ikke gå linen helt ud og male hele stuen lilla. Du kan nøjes med at tilføje en eller to møbler, som har en særlig charme. Det kunne være dette lille sidebord fra Andtradition,som er kendt for altid at have inspirerende og legende designs. Bordet hedder Shuffle og er designet af Mia Hamborg, som har givet nyt liv til den gamle nordiske håndværkstradition for at dreje træ. De fine farver og den legende form skaber glæde og et frisk pust af barnlighed.

En væglampe med et twist af kunst

Du kan sagtens kombinere praktisk funktion med farverig kunst til væggene. Prøv blot at se på væglampen New Wave Optic, som er designet af det altid ekstravagante designteam; Design By Us. Lampen er i mundblæst glas og fås i tre forskellige farver. Når mørket falder på, og lampen tændes, bidrager den med et unikt og stemningsfuldt lys, der lægger sig i smukke og dramatiske stråler op ad væggen. Det skal ses og opleves! Når dagslyset tager over, og lampen er slukket, er den en kunstinstallation i sig selv. New Wave Optic er et godt eksempel på en lampe med flere funktioner, som samtidig sætter æstetikken og det personlige look i højsædet.

Mal en væg med kalkmaling

Hvis dine vægge – som de fleste andres – er hvide, så lav lidt adspredelse med en enkelt væg i en anden farve. Det giver en rigtig fed effekt med kalkede vægge, og du kan skabe det selv med en af de populære kalkmalinger til indendørs brug. Ligesom almindelig maling fås kalkmaling i et væld af smukke, naturlige farver med hver deres personlige udtryk. Det færdige resultat er en væg med et råt og industrielt look, som kun bliver smukkere, når du styler den med dine møbler, hylder og nips.

Arvestykker giver kant og historie

Det sidste råd til en personlig stil er ganske gratis. For det handler om at bruge det, der er i familien. Dine forældre og bedsteforældre ligger sikkert inde med masser nips, malerier og småmøbler, som de ikke har brug for eller plads til, men som de ikke kan skille sig af med. Med den rette styling kan disse arvesager give et helt fantastisk udtryk til din moderne bolig. Du behøver ikke gå helt i guldalder, hvis det clasher med resten af din stil. Små glasvaser, en avisholder i flet eller en skammel i teak, kan sagtens være nok til at løfte din personlige stil – og som bonus vil du have vil dine helt egne minder om tingene.

Der kan ikke kommenteres.