Tagrender på store villaer

0

At gøre sin villa klar til den lunefulde danske vinter er noget af en opgave og bliver det ikke gjort kan det have end dog store konsekvenser for din villa og din pengepung.

Det anbefales at den udvendige vedligeholdelse sker i sommerhalvåret, fra april til november. Blandt de store opgaver er rensning af taget og tagrender, der helst skal tages inden efterårets mange blade og storme starter.

Hvad er der af opgaver om efteråret?

En af de helt store opgaver er at få dit tag og tagrender gjort rene for mos, alger, blade og slam. Har man en stor villa Ala en herskabsvilla i Hellerup, kan det være en god ide at få en professionelle tagrenser til rensning af tagrender i Hellerup. Din villas tag og tagrender har stor betydning for resten af villaen og ved at få en professionel til at rense dit tag og tagrender, er du med til at sikre at resten af villaen bliver gjort vinterklar på den rigtige måde. En professionel tagrenderenser har det korrekte udstyr og erfaring, der sikre at det bliver gjort korrekt. Husk at vælge en med en grøn profil, så der ikke bliver brugt miljøskadelige produkter til at rense dit tag. Eller hvis du køber rensning af tagrender hellerup, så sørg for at finde et firma, der går op i miljøet.

Hvilken betydning har et rent tag og tagrender for dit hus?

Et tag der er fri fra mos og alger og pæne og rene tagrender har en stor betydning for, at vandet kan komme ned og væk fra dit tag, uden at trænge ind under dit tag eller ødelægger dine facader, ved at der løber vand ned af husvæggen.

Tagrender der er monteret rigtigt og sidder tæt til afløbsrørene og samtidig er frie for gamle blade og slam vil lede vandet væk og ned fra taget og ned i kloakken. Herved sikker du dig at der ikke bliver ledt vand ud på jorden der kan ende med at erodere din villas sokler og ende nede i din kælder. Vand ned i en kælder eller under taget kan give store skimmelsvampsskader.

Hvad bør du tjekket inden vinteren?

For at sikre din villa bedst muligt inden vinteren, er det vigtigt at få tjekket som nævnt, dit tag, tagrender og nedløb. Ud over taget, er din skorsten en god ide at få tjekket og sikret, at der ikke er løse mursten. Den er særlig udsat for vind og vejr. Det anbefales, at der ikke sidder antenne og paraboler fast på skorstenen.

Vinduer og døre er også vigtige at få tjekket inden vinteren. Hvis dørene binder, bør de slibes, så de igen passer til huset. Døre og vinduer der ikke passer, koster ikke bare dyrt på varmeregningen, men giver også mulighed for, at vand og fugt kan komme ind i villaen, med risiko for store skader.

Husk samtidig med at du får renset tag og tagrender også at sikre dig, at kloakken og brønde fungere optimalt og har kapacitet til de store mængder regn, der desværre er begyndt at komme de sidste par år.

Der kan ikke kommenteres.