Trænger til lidt lys om vinteren

0

Får du også lidt dårligt humør når solen går ned lidt for tidligt om vinteren? Du er ikke den eneste. En del af alle mennesker får fuldt ud vinterdepression, og der er yderligere personer som generelt bliver påvirket af den tidligt nedgående sol. Dette kaldes vintertræthed og der er ingen grund til at være ked over at det påvirker dig. Sådan er det bare. Men hvis du er træt af at have det sådan, så kan du sagtens købe lamper, som kan hjælpe med at modarbejde dette. Det hedder en lysterapilampe og statistikker har vidst at de hjælper. Så hvorfor ikke prøve en?

lyslampe

Lysterapilampe kan komme i mange forskellige varianter

Så hvorfor virker lysterapilamper? Hvordan er det de virker? Det er det lys de sender ud, som giver dem en effekt. Det er fordi de gengiver solens lys. Eller de gengiver et lys, som får det til at virke, som om solen skinner derude. Det skaber en illusion om at solen ikke er gået ned derude. Og så kan du få noget mentalt ro og ikke blive påvirket over vejret på samme måde. Det kan være rimelig træls at lade vejret bestemmer over sit humør, så hvorfor ikke tage kontrol over din situation og bestemme dit eget humør! Med en lysterapilampe. Så hvilken skal du have?

Dine valg er faktisk meget varierende. Og ikke blot i hvordan lampen skal se ud, men også hvor stor og hvilken form den skal have. Og også om din lampe skal have nogle ekstra effekter eller andet. Den første variant man kan have er en Lumie Brazil. Det er en stor lampe, som næsten fylder en halv væg. Du sætter den op og så kan den belyse et helt værelse. På grund af størrelsen, så kan du tro at der også er en god effekt. Dog kan lysregningen også blive lidt dyr på grund af dens store størrelse, men hvis det ikke er et problem, så er dette et godt valg.

 lysterapilampe

Du kan også få mindre varianter og smartere

Eller hvis du leder efter en mindre model, så kan det også sagtens lade sig gøre. Og bonussen ved denne mindre model, er at den også er miljøvenlig. Den hedder Lumie Arabica og den ser dejlig ud. Netop på grund af den mindre størrelse, så kan du også placere den lige hvor du gerne vil have den. Og du kan endda tage den med dig, hvis du nogensinde sover et andet sted og har brug for den.

Du kan også få en Lumie Zest. Denne er en smart model. Det skal forstås på den måde, at den også kommer med et ur i sig. Så du kan altså se tiden, samtidig med at du bliver beroliget og får det bedre. Det er en billigere model, hvis du ikke allerede har et ur. Så kan du spare nogle penge der. Så behøver denne lampe ikke at koste dig pengene ud af bukserne. Dette ur i lampen, kan også reguleres efter døgnet og kan tænde sig selv og slukke sig selv og regulere sig selv efter tiden på dagen.

Der kan ikke kommenteres.