Tre råd til unik boligindretning

0

Går du med tanker om at give din bolig et nyt look, eller står du og skal til at finde inspiration til indretning af ny bolig? Der er mange måder at indrette din bolig på. Både sjove, spændende og klassiske udtryk findes i uendelige variationer. Men det kan være svært at finde frem til den helt rigtige, unikke boligindretning, der forener din personlige stil med funktionalitet.

Måske skal der en ny farvepalette i soveværelset til? Eller en ny, fin kommode i stuen, der kan erstatte den gamle, skæve med afskallet maling? Det kan også være, der skal der tænkes i helt nye og overraskende baner.

Vi kommer her med tre bud på, hvordan du med få klik kan give din bolig den bedste og billigste opgradering – og samtidig skabe et bedre indeklima for dig og din familie. Båd form og indhold skal nemlig gerne spille sammen for at du kan have det godt i dit hjem.

Et godt indeklima er velbehag for hele familien

Før du går igang med at lede efter unikt design og nye farver til væggende, kan det være en god ide at få styr på din boligs indeklima. Med den bedste varmepumpe på markedet, får du kølig temperaturer om sommeren og varme om vinteren.

Og så kan du endda spare penge på din elregning, som du i stedet kan bruge på flotte ting til din indretning.

Hos kinnan.dk kan du finde de bedste mærker indenfor varmepumper. Her er noget, der passer til en hver bolig og personlig smag – både sommer og vinter. Når du har styr på dit indeklima har du det personlige velvære og overskud, der kræves for at du kan gå i krig med at skabe den unikke stil.

Lad dig inspirere af ting du elsker

Når du giver din boligindretning et løft, er det altid en god ide at se på, hvilke rum der har brug for den mest akutte hjælp.

Måske skal badeværelset have nye fliser, stuen udstyres med smarte Vestbjerg epoxygulve eller også er det  børneværelset, der har brug for nogle nye, behagelige farver. Overvej, hvor du lægger dine kræfter bedst først og gå derefter i gang med at lede efter de ting, du skal bruge.

Når du shopper boligdesign kan du med fordel lade dig inspirere af ting og mennesker, du elsker. Måske er du typen, der elsker at være i naturen. Her er det muligt at få lækre, naturlige plankegulve eller en sengekant i træ. Du kan også lade dig inspirere af jordens farver og male væggene i naturlige, brune og beige nuancer.

Måske er du mere til skandinavisk minimalisme og stilrent design? Her vil du formentlig kunne finde små designperler  og arkitekttegnede møbler i genbrugsbutikker og på loppemarkeder.

Du behøver ikke bruge en bondegård på at opdragere din bolig. Men det tager lidt tid lige at finde frem til det rigtige, nye design og se mulighederne i det gamle. Når samspillet mellem indeklima og indretning er god, så er du allerede et godt, langt skridt på vejen.

Der kan ikke kommenteres.