Værd at vide om franske bulldogs

0

Du kender sikkert allerede den franske bulldog. Det er nemlig en hunderace, som der er flere og flere, der vælger at få. Det er heller ikke så underligt, det er nemlig en utrolig dejlig hund. Det kan være, du også før har overvejet, om du selv bør få dig en? Hvis det er tilfældet, så er det vigtigt, at du først ved noget om hunderacen. Det kan du heldigvis blive lidt klogere på i denne artikel. Læs med, og find ud af, om den franske bulldog er en hunderace for dig.

Har været tæt på udryddelse

Vidste du godt, at den franske bulldog har været tæt på udryddelse engang? Efter 1. og 2. verdenskrig var der næsten ingen franske bulldogs tilbage. Heldigvis var der en gruppe af folk, der elskede hunderacen. De besluttede sig for at begynde at avle på racen igen, og det betyder, at det i dag er muligt at få sig en fransk bulldog. Det kan man godt takke den lille gruppe for den dag i dag.

En følsom hund

Det kan være, du ved, hvor søde og nemme franske bulldogs kan være. Men vidste du også, at den franske bulldog faktisk er en meget sensitiv hund? Den kan faktisk godt blive ked af det, hvis man skælder den ud. Man siger derfor også, at den ikke reagerer så godt på skæld ud, hvis den har gjort noget forkert. Her er det bedre, hvis man kan have en nogenlunde fast tone, for det er selvfølgelig stadig vigtigt, at hunden lærer, hvad der er forbudt, og hvad der er tilladt.

Har svært ved at svømme

Hvis du gerne vil have en hund, som du rigtig kan tage ud og svømme med, så er det ikke sikkert, at en fransk bulldog er den rigtige hund for dig. Der er nemlig rigtig mange franske bulldogs, der har svært ved at svømme. Dette skyldes, at de har en meget tung, lille krop og meget korte ben. Derudover hjælper det heller ikke, at de har meget store hoveder, hvilket også kan gøre det med svømning til en lidt større udfordring.

Ikke en allergivenlig hund

Hvis du døjer med allergi over for hunde, så er det heller ikke sikkert, at den franske bulldog er rigtig for dig. Der er nogle hunde, som man kalder for allergivenlige, fordi der er mange allergikere, der godt kan tåle dem. Der er nok ikke mange allergikere, der kan tåle franske bulldogs. Hvis du har allergi og stadig overvejer denne hunderace, så kan du altid prøve at tilbringe nogle timer sammen med en fransk bulldog for at se, om det er noget, du slår ud på.

Den mest googlede hund i 2017

Hvis du før har tænkt, at den franske bulldog synes at være en meget populær hunderace, så tager du ikke fejl. Vidste du godt, at den franske bulldog faktisk var den mest google hunderace tilbage i 2017? Det siger virkelig meget om, hvor mange der har været interesserede i denne lille, søde hund. Det er heller ikke så svært at forstå.

De slår slemme prutter

Hvis du får dig en fransk bulldog, så kan du godt begynde at forberede dig på, at de slår meget slemme prutter. Dette skyldes, at de har et meget sammenmast hoved, der gør, at de har svært ved at trække vejret gennem næsen. Du kan godt forberede dig selv på, at din hund kommer til at slå nogle meget slemme prutter, hvis du vælger at få en fransk bulldog. Det er dog en meget sød hund, og der er nok ikke mange, der vælger den fra på grund af prutterne.

Der kan ikke kommenteres.