Mangler du penge til nye møbler?

0

I så fald er der håb forude.

Alle kan få råd til flotte og slidstærke møbler til hjemmet. Det er nemlig muligt at købe møbler, selvom privatkontoen er gået i nul. Det rareste vil selvfølgelig være at kunne købe møblerne kontant, men da det ikke altid kan lade sig gøre, er det godt, at der findes op til flere fordelagtige alternativer. Dette blogindlæg skal netop handle om finansiering af møbler.

Du kan låne penge

Er din bankbog helt tom? Så lån penge hurtigt via din tablet og få råd til dine drømmemøbler.

Du kan med ganske få klik optage et hurtig lån, som kan godkendes og udbetales på få minutter. Den sofa eller seng du lige har udset dig i tilbudsavisen kan altså blive din, selvom du ikke har en eneste krone på lommen. Det kan lade sig gøre, hvis du låner penge via nettet.

Afhængig af beløbsstørrelsen kan du optage et forbrugslån eller kviklån. Kviklånet er oplagt til finansiering af mindre møbler, mens forbrugslånet er til de lidt større møbler. Hvor mange penge skal du låne til de ønskede møbler? Du kan, uanset om det ønskede beløb lyder på 20.000, 50.000 eller 200.000 kroner, gøre brug af muligheden for at låne online.

Du kan shoppe på afbetaling

Er det galt eller genialt at shoppe møbler på afbetaling?

Det er der uden tvivl delte holdninger om. Det er ikke desto mindre en mulighed, man kan tage til overvejelse, hvis man ikke har penge nok på kontoen. Du skal dog være bekendt med, at det typisk er en halvdyr affære at handle møbler på afbetaling. Man vil nemlig blive pålagt en del gebyrer. I enkelte tilfælde kan man slippe helt for renter og gebyrer. Det forudsætter dog, at man kan indfri ens gæld inden for kort tid.

IDEmøbler er en af de få møbelforhandlere, som tilbyder gratis finansiering af møbler. De opkræver hverken gebyrer, renter eller andet. Du slipper endvidere for at stille sikkerhed i dine værdier. Gratis afbetaling er en mulighed, som du kan og bør gøre brug af, hvis du ikke er begejstret for renter og gebyrer. Med gratis afbetaling betaler du kun for selve møblet og intet andet. Det svarer altså til at købe møbler kontant – med den eneste lille forskel at du deler betalingen op i mindre bidder.

Du kan spare op

Er dit behov for nye møbler ret akut, vil dette råd om at spare op måske ikke behage dig synderligt. Der kan trods alt godt gå mange måneder eller år, inden man har sparet nok op til at kunne købe en sofa, seng eller et helt tredje møbel. Det er ikke desto mindre en god idé at spare op, hvis man helst vil slippe for at låne penge eller købe ting på afbetaling.

Koster det ønskede møbel 10.000 kroner, så kan du ved at lægge blot 600 kr. til side hver måned have råd til at købe møblet om 20 måneder. Det lyder måske som lang tid, men tiden går jo stærkt. Få oprettet en opsparing i dag og glæd dig til dit næste store møbelkøb.

Der kan ikke kommenteres.