Den hemmelige ”indretning” i hjemmet

0

Indretningen af det sted, man bor, handler om at skabe et hjem, skabe et sted hvor man kan leve sit liv. Men vores liv er komplekse, og derfor er vores hjem også komplekst. De fleste er meget bekymret om hvordan det tager sig ud overfor potentielle gæster og gør meget ud af at det på overfladen er pænt og nydeligt. Men under en hver pæn overflade gemmer sig en masse andre sider, en masse andre sandheder. Disse er private, kun for en selv, men vigtige at have med i livet.

Det kan være man har en speciel hobby som ikke tager sig godt ud i spisestuen. Derfor har mange mennesker en garage hvor de kan gå ud og bygge, hamre og bore. Dette hører også ind under indretning. Som sagt, det er vigtigt at man husker alle ens behov når man tænker indretning. Det gælder også når det kommer til den hemmelige indretning.

Hvad er den hemmelige indretning? Det er den man gemmer til sig selv og sin partner, kæreste, ægtefælle. Den som man ikke nødvendigvis taler om, men som man nødvendigvis har brug for i sit liv. Vi taler naturligvis om sex og de redskaber man kan bruge hertil, altså sexlegetøj.

De bedste og mest diskrete steder

De fleste har ikke et hemmeligt rum forsejlet som en bankboks som Mr. Gray. Så stort er behovet ikke, men hvis det er det man ønsker, skal man naturligvis overveje hvordan man kan have det uden at gæster tilfældigvis render ind i rummet ved et uheld imens de leder efter toilettet.

Hvis man, som de fleste, ikke har brug for et hel rum, kan mindre også gøre det. Hvis man er begyndt at eksperimentere med sexlegetøj i den mindre klasse, såsom bækkenbundskugler, så er en skuffe eller et hemmeligt opbevaringssted ligeså godt.

Det handler ikke om at det er pinligt at have den slags ting, men om at de fleste ikke ønsker at andre skal se det, og de fleste mennesker ønsker heller ikke at kende detaljerne om jeres sexliv. Derfor handler det både om jeres behov for et privatliv, og om andres blufærdighed.

Et godt skuffesystem kan være nok

Men hvordan gemmer man bedste sit private sexlegetøj? Det kommer naturligvis an på størrelsen, men for det meste vil en skuffe være nok. Mange gemmer deres ting under alt undertøjet i klædeskabet, men man behøver ikke gøre det på den måde. Man kan også have en dedikeret skuffe til det, og så evt. have en nøgle til tingene.

Det vigtigste er at gæster, og måske ens børn, ikke ved et uheld render ind i tingene. Hvis man har større stykker sexlegetøj, så kan man evt. gemmer det under sengen i en mekanisme som kan rulles ind eller ud. Det er også muligt at gemme det i kælderen eller på loftet, skulle det være en mulighed.

I sidste ende handler det om kreativitet, ligesom alt andet indretning for øvrigt handler om.

Der kan ikke kommenteres.