3 tips til at vælge en seng der passer perfekt i indretningen

0

Mange der køber en ny seng tænker ikke så meget over, hvordan sengen passer ind i indretningen. I sengeforretningen har man meget mere travlt med at vælge en seng der bare er flot og som passer godt til jer, der skal sove i sengen. Det er også helt sikkert vigtige overvejelser, men man kan risikere at miste blikket for, hvordan sengen passer ind i din indretning.

I denne artikel får du tre vigtige og brugbare tips til køb af ny seng, men hvis du vil undersøge mere i dybden, kan du læse meget mere om emnet hos Madrassnedkeren.dk.

Størrelsen er vigtig og skal passe til størrelsen på dit soveværelse.

Mange nyere huse sparer på pladsen i soveværelset for at have mere plads i andre rum. Det betyder, at soveværelset ikke har ret mange kvadratmeter at gøre med. Hvis du har et soveværelse, hvor der ikke er meget plads, så bliver du nødt til også at vælge en seng i størrelsen der passer derefter.

Sengen skal selvfølgelig være stor nok. Det nytter ikke at købe en enkeltseng, hvis I er to der skal sove i den. Der findes dog også forskellige bredder på dobbeltsenge. Er dig soveværelse begrænset i størrelsen, så vælg en seng i den lille ende for at den ikke kommer til at dominere for meget og se for voldsom ud i rummet.

Minimalistisk seng til et minimalistisk soveværelse

Det er vigtigt med sammenhæng i indretningen. Det er ikke alle der tænker så meget over dette, når det kommer til soveværelset, men det burde du gøre. Soveværelset er et rum ligesom alle andre i dit hjem, og det burde indrettes med omhu.

Generelt er der bare to overordnede retningslinjer, som du burde holde dig indenfor. Hvis dit soveværelse er minimalistisk i stilen med kun farver og nuancer i hvis, sort og grå, så skal din seng også være enkel i stilen. En for farverig seng eller en seng i naturlig træfarve vil smadre sammenhængen i stilen. Især fordi sengen er et så stort og dominerende møbel i forvejen.

På samme måde gælder det, hvis du har mange farver og et mere livligt udtryk i indretningen. Så kan du med fordel også vælge en seng der skiller sig lidt mere ud. Det giver en kontinuitet og udstråler at valget ikke er tilfældigt og det passer i det hele taget bare bedre ind.

Hvilken type seng passer bedst til dit soveværelse?

Sidste tip herfra er at tænke over hvilken type seng der bedst vil klæde jeres soveværelse. De typiske valgmuligheder står mellem en kontinentalseng, boxmadras og elevationsseng. Det kommer igen tilbage til størrelsen på soveværelset og hvor meget luft der er til sengen i rummet. En kontinentalseng kan godt blive for voldsom til et lille soveværelse. Omvendt kan en boxmadras virke lille, hvis den står i et meget stort soveværelse.

Vi håber, at denne artikel hjælper dit valg til næste gang du skal købe ny seng. Husk at sengen er også er et møbel som skal tænkes ind i indretningen.

Der kan ikke kommenteres.