4 indretningstrends der vil dominere i 2019

0

2019 nærmer sig med hastige skridt, og det betyder også, at der kommer helt nye boligtrends. Hvor 2018 var særligt domineret af grønne farver, egetræ og glasobjekter vil der i 2019 komme helt nye trends. Nogle vil naturligvis køre videre, men der vil også komme nye til. Her i denne artikel får du 4 tendenser, som du helt sikkert vil støde på i 2019.

Glas i indretning

Glas i indretningen er en trend, der for alvor er kommet frem her i år 2018. Det handler ikke om at have en glasvase stående. Nej, den skal kunne bruges til noget – eksempelvis til en lampe, pendel, en buket blomster eller til stearinlys. Det er særligt populært med farvet glas som blå, turkis, lilla, gul og grøn. Det giver en livlig, inspirerende og farverig indretning.

Grå og hvid vil fade ud

I år 2019 vil vi i højere grad se pastelfarver blive brugt i stedet for neutrale farver som grå og hvid. Som med de farvede vaser så peger mere i retning af en farverig indretning, og her vil vi særligt se pastelfarver dominere. Det gælder alt lige fra lysegrøn, gul, lilla til pink. Pastelfarverne kan være med til at skabe kontraster, der ellers ikke villet kunne fungere i hvide og grå omgivelser.

Flere planter

Planter i indretningen er en trend, der kun er blevet større og større gennem de senere år, men som stadig ikke har peaket. De mange planter kommer i takt med at farven grøn er blevet ekstremt trendy. Vi vil i 2019 ikke kun se planter i levende form. Vi vil også se tørrede blomster, plakater og malerier. Skal du være med på indretningstrenden i 2019, kommer du ikke uden om planter!

Mørkt træ

Træet i indretningen bliver mørkere og mørkere. De hvide overflader med glans er efterhånden mange år tilbage. I dag skal træet gerne være rustikt og mørkt. Det gælder både i køkkenet, i møbler, på plankebordet eller i skabe. Det er særligt egetræ, der er dominerende lige nu. Der er ingen tvivl om, at vi i 2019 vil se flere møbler i mørke træsorter.

Hvordan får jeg råd til de nye boligtrends?

Står du og mangler penge til at realisere drømmene i din bolig? Så er der heldigvis hjælp derude. Støder du på en eller flere ting til din bolig, som du bare må have fingrene i – for eksempel et par fine vaser eller et flot maleri? Så kan det være en god idé at låne penge til boligindretningen. Der findes i dag rigtig mange lånemuligheder online, hvor du kan få penge udbetalt i løbet af få dage. Den mest anvendte lånetype er forbrugslånet, hvor du udfylder en ansøgningsformular online.

Bliver du godkendt, skal du blot underskrive en låneaftale med dit NEM-ID før udbetalingen finder sted. Samme fremgangsmåde gør sig egentlig gældende ved en online kassekredit. Her får du en kassekredit hos en online låneudbyder frem for i banken. Det er nemmere at blive godkendt, men til gengæld kassekreditten dyrere end i banken. Da det er let at låne penge, er det også med at holde fornuften høj. Kunne du spare op til de ting, du drømmer om i stedet for at låne penge til dem?

Der kan ikke kommenteres.