Anskaf dig et nyt kæledyr

0

Går du som mange andre også og leder efter en ny god ven, som følger dig gennem ild og vand? Så er det da bare med at finde din nye yndlingsven, her er det helt forståeligt at det kan være næsten umuligt at vælge mellem de millioner af søde dyr som findes på markedet, her skal man dog ofte fokusere på egne behov, og se på hvor meget tid, og ressourcer man egentligt gider sætte af til pasningen. Det er nemlig både synd for dyret og ejeren, hvis forholdet ikke fungerer, da ejeren vil føle sig stresset over ikke at give dyret nok opmærksomhed, og dyret vil få det dårligt, over ikke at få opmærksomheden, vælg derfor din nye bedste ven med omhu.

Overvej den skønne Jack Russel terrier

Har du besluttet, at hunden er det rigtige kæledyr for dig, så er du desværre stadig ikke helt færdig, der er nemlig en million forskellige racer at vælge imellem, selv hvis du har valgt at anskaffe dig en hund. En populær og sød hund, som er værd at overveje, er en Jack Russel terrier, de er nogle søde små hunde, som er gode til lange løbeture, men også en dag alene hjemme. Mange har nok et billede af en terrier, som en arrig lille race, med et temperament og gode lunger. Det ender da også nogle gange med at de bliver sådan, dette er dog sjældent hundens skyld, og det er oftere et resultat af dårlig opdragelse, eller mangel på tid og opmærksomhed til hunden. Så længe du læser lidt op før du anskaffer dig hunden, burde der dog ikke være noget problem. Et par gode råd er f.eks. at tage hunden med til hvalpetræning, så får den en masse nye gode indtryk, samtidig kan du få råd fra de andre hundeejere, og få noget af de grundlæggende opdragelse på plads. En Jack Russel terrier kræver dog også nogle gode gåture, og har generelt et højt aktivitetsniveau, det er derfor vigtigt, at du har tid og lyst til at gå og løbe nogen gode ture med den, så den kan få tilfredstilt sine behov. Er du som mange andre også interesseret i en sød Jack Russel så kan du læse mere om den skønne hunderace her: jack-russell-terrier.dk. De har alt information du har brug for, før du beslutter dig for en Jack Russel, det er opstillet på en overskuelig måde, og du kan derfor hurtigt få en fornemmelse af om hunden passer til dig.

Vælg kæledyr efter dine behov

Som også nævnt tidligere er det rigtigt vigtigt at vælge dit nye kæledyr, efter hvad dine behov er, og hvad dit overskud er i hverdagen, dette er ikke for at have en selvcentreret fremgangsmåde, men i stedet for at få det bedste match for både dig og din nye ven. I får et langt bedre forhold, og du får et langt gladere kæledyr, hvis du bare sørger for at have tiden til det.

Der kan ikke kommenteres.