Den gode arbejdsstol til medarbejderen

0

Der er mange danskere som har problemer med ryggen, fordi de sidder i en forkert position på arbejdet. Jo længere tid man sidder i en forkert stilling, jo værre bliver det med holdningen. Arbejdsstolen er ofte årsag til at man får ondt i ryggen eller spændinger i nakken. Det er vigtigt med en god komfort, så man kan arbejde så koncentreret som muligt. Arbejdsstole som kan hæves og sænkes er det helt store hit på arbejdspladserne, da den enkelte medarbejder selv kan indstille højden, så det passer til arbejdsbordet.

Sådan finder du den perfekte arbejdsstol

Der findes mange forskellige slags arbejdsstole på markedet og derfor kan det være svært at finde ud af hvilken stol man skal vælge. Det er ikke udseende på stolen som er vigtigt i forbindelse med valget, men komforten samt stolens egenskaber. En god arbejdsstol skal kunne justeres i højden, så alle kan bruge den. Samtidig er det en fordel at der er hjul på, så man f.eks. nemt kan vende sig mod et andet skrivebord. Ryglænet på arbejdsstolen skal være behageligt for ryggen samt være lavet af et fast materiale således, at man ikke synker sammen på stolen.

Typer af arbejdsstole

Arbejdsstole kan se ud på mange forskellige måder og er designet i forskelligt materiale. Det er varierende hvad den enkelte medarbejder mest foretrækker. Der er blevet lavet adskillige tests for at finde ud af hvad der er fordele og ulemper ved forskellige arbejdsstolemodeller. Mange medarbejdere kan godt lide arbejdsstole, der er betrukket med stof. Det gør typisk stolen mere behagelig at sidde på. Selvom arbejdsstole med læder er blevet populære på markedet, så er der stadig mange som foretrækker med stof. Det skyldes bl.a., at arbejdsstole i læder bliver ubehagelige at sidde på om sommeren når man sveder og har det varmt.

 

 

Der kan ikke kommenteres.