De bedste svenske influencers inden for: Inredning

0

Nej, det er ikke en stavefejl i overskriften på denne artikel, for det er med vilje, at der står inredning i stedet for indretning. Denne artikel handler nemlig om svenske influencers, der ved meget om indretning af boligen, og derfor bruges det svenske ord for det samme på linje med det danske.

Når vi taler om indretning, så er der rigtig mange, som taler om new nordic stilen. Dette er en stil, der gør sig gældende over hele norden, og som fokuserer meget på minimalisme, rene linjer og god kvalitet. Dette er en stilmæssig genre, der forener alle de nordiske lande.

Forskel på Danmark og Sverige

Når det så er sagt, så vil dig, der går op i indretning, helt sikkert vide, at der alligevel er nogle ret tydelige forskelle mellem Danmark og Sverige inden for denne kategori. Derfor er der masser af sjov og spændende inspiration at hente, hvis du kigger lidt uden for Danmarks grænser.

Når man ikke kommer fra Sverige, kan det dog være ganske svært at vide, hvor man skal starte med at kigge henne. For eksempel har man nok ikke lige adgang til diverse boligmagasiner eller butikker. Men her kan man starte med at kigge på svenske influencers, der ved noget om inredning.

Svenske influencers på sociale medier

Det første du skal finde ud af, er selvfølgelig, hvor du finder disse dygtige svenske influencers henne. En inredning influencer vil du kunne finde på forskellige digitale platforme. Det kan for eksempel være hjemmesider, blogs, eller sociale medier, hvor de lægger billeder og tekster ud.

Herefter skal du finde ud af, hvilke influencers du bedst kan lide, og som ved mest om den type af inredning, som du synes er flot og inspirerende. Har du slet ikke noget udgangspunkt for at vælge, kommer der her en lille guide til, hvordan du finder frem til dem.

Nogle af de bedste influencers

Influencers inden for inredning findes online, og det er også her, at du kan få hjælp til at identificere dem. For eksempel findes der en række sider, hvor du kan søge på svenske influencers inden for netop denne kategori.

Her kan du se alle de forskellige, som tit lægger boligindhold og ting omkring indretning op. Der findes et væld af forskellige typer og platforme, så du kan helt sikkert finde én, som tiltaler dig.

Der kan ikke kommenteres.