Den perfekte rejsegilde gave

0

Står du og skal til rejsegilde hos dine venner, familie eller andre bekendte? Så kommer det helt store spørgsmål: ”Skal man medbringe en gave til værten?” Det er generelt almindeligt, at man som gæst til rejsegilde, medbringer en såkaldt rejsegilve gave. Men hvad tager man lige med? Det forsøger vi at svare på her i artiklen, hvor vi giver gode idéer til den perfekte rejsegilde gave.

Ofte vil gaverne til et rejsegilde minde meget om indflyttergaver. Med andre ord, vælger mange at give gaver til boligindretning eller diverse andre ting til den kommende bolig. Læs med nedenfor, for at få vores gode forslag til hvad du kan give værten.

Gadgets til boligen

Giv en gadget der kan tages i brug til modtagerens nye stue eller køkken. Der er efterhånden et utal af moderne gadgets, som kan være med til at gøre hverdagen nemmere og sjovere for brugeren.

Det kunne eksempelvis være en Bluetooth højtaler, en øloplukker der kan åbne de mange øl ved rejsegildet, et kamera der kan fange de mange fremtidige minder eller måske noget mere simpelt som en fotobog.

De traditionelle gaver

Hvis du hellere vil gå den klassiske vej og vælge en traditionel gave, kan det også være fornuftigt. Med en traditionel rejsegilde gave, rammer man nemlig sjældent forkert.

Det kunne være en flot buket fra den lokale blomsterforhandler, en god rødvin, som værterne kan nyde på en dejlig aften eller måske en fantastisk gin. Andre står helst ikke for gaven selv, og får derfor lavet en gavekurv, med en række lækre godter.

Vær den kreative

Vil du tænke ud af boksen og komme med en mere eftertænksom gave? Så har vi også et par forslag, der måske kan inspirere dig.

En original gave kunne eksempelvis være et husnummer. Det er de færreste, der har tænkt så langt, når de står ved rejsegildet, og de vil derfor sætte stor pris på din betænksomhed. Hvis der allerede er købt husnummer, kan man i stedet give et sjovt klistermærke til postkassen – eksempekvis et, der symboliserer familiesammensætningen i huset, hvor der fejres rejsegilde.

Et helt andet alternativ er en oplevelse, som værterne kan nyde godt af. I forbindelse med et husbyggeri, har man sjældent tid til at tænke på andet. Derfor kan en oplevelsesgave til eksempelvis et spaophold, en ferie eller noget så simpelt som en tur i biografen være den perfekte gave til parret eller personen, der har inviteret til rejsegilde.

Der kan ikke kommenteres.