Den simple guide til at undgå at gå fra hus og hjem

0

De færreste bliver tvunget til at gå fra hus og hjem – og gudskelov for det.

I 2017 var der ikke desto mindre hele 2.657 ejendomme, som røg på tvangsauktion. Det er mange, men trods alt færre end i 2016, hvor der blev registreret hele 2.818 tvangsauktioner. Interessant er det også at se, at antallet af tvangsauktioner er højest i Region Sjælland. Det fremgår af denne undersøgelse.

Vil du for alt i verden gerne undgå at skulle gå fra hus og hjem? Så har du klikket dig ind på den helt rigtige artikel. Du vil nemlig meget snart modtage en masse tips til at bevare en sund økonomi og dermed undgå at blive presset ud i en kritisk situation, hvor du skal vinke farvel til både hus og bil. Her præsenteres du for vores simple guide.

Du skal forsikre dig mod arbejdsløshed

Det er både nemt og relativt billigt at forsikre sig mod arbejdsløshed. Det eneste du skal gøre er nemlig at melde dig ind i en arbejdsløshedskasse – også kaldet en a-kasse. Du kan ikke gardere dig mod at blive afskediget blot ved at tegne et medlemskab, men du kan da sikre dig en midlertidig indtægt i form af dagpenge. Dog kan man selvfølgelig ikke leve af dagpenge resten af ens dage. Du skal under alle omstændigheder på jagt efter et nyt job, medmindre du er ved at nå pensionsalderen eller ikke er i stand til at arbejde pt.

Dét at melde sig ind i en a-kasse burde være obligatorisk, men det er faktisk helt valgfrit. Ligeledes er det valgfrit, om du vil melde dig ind i den ene eller anden a-kasse. Så kan man da med rette tale om at få fuld frihed og fleksibilitet.

Du skal lægge penge til side

Dette tip har du sandsynligvis fået utallige gange før… men har du også gjort noget ved det? Ellers er det ved rette tid. Det er i hvert fald vigtigt, at man har en økonomisk buffer til at dække uforudsete udgifter. Du bliver muligvis ikke tvunget til at gå fra hus og hjem, blot fordi du skylder 5.000 kr. til den lokale mekaniker. Det er dog vigtigt, at du betaler dine regninger til tiden, så du ikke sætter din privatøkonomi over styr. Én ubetalt regning kan hurtigt blive til flere, hvis man ikke styrer ens privatøkonomi med hård hånd.

Gør med fordel op med dig selv, hvor mange penge du kan og vil lægge til side hver måned. Jo flere penge du har til uforudsete udgifter, desto mindre sårbar vil du være, når uheldet er ude.

Du skal betale dine afdrag til tiden

Du skal, uanset om du har optaget et realkreditlån og / eller et banklån, bestræbe dig på at betale dine afdrag til tiden. Det kan nemlig koste dyrt og have andre alvorlige konsekvenser at misligholde en kreditaftale. Din gæld vil blot vokse sig større, indtil du en dag måske er så uheldig at blive tvunget til at gå fra hus og hjem. Det må selvfølgelig ikke ske.

Der kan ikke kommenteres.