Disse boligtrends har hittet i 2018

0

2018 har på mange områder været et interessant år – det gælder også inden for boligindretning.

Året har budt på et hav af nye boligtrends, som er blevet omtalt i boligmagasiner samt via boligblogs og ikke mindst sociale medier. I forbindelse med at året går på hæld, vil det være oplagt at kigge nærmere på, hvilke boligtrends der har været de mest omtalte, populære og omdiskuterede i 2018. Lad os kigge nærmere på sagen i artiklen.

Store planter

Man har sandsynligvis ikke fulgt meget med, hvis man ikke har oplevet den store hype omkring store planter.

Vi ser i stigende grad, at små og neutrale planter erstattes af store og bombastiske planter. Trenden er især udbredt blandt den yngre del af befolkningen. Denne trend forventes i øvrigt at følge med ind i 2019, hvorfor du lige så godt kan vænne dig til synet af store og iøjnefaldende planter i danske hjem. Måske føler du dig også fristet til at købe en stor plante til din stue eller soveværelse?

Tørrede blomster

Tørrede blomster er også en yderst nævneværdig boligtrend.

Det lyder måske skørt, at folk vil betale penge for tørrede blomster, men den er god nok. Det forholder sig nemlig sådan, at visse blomster tager sig godt ud i både frisk og indtørret tilstand.

Interessen for tørrede blomster har været stor i 2018, men forventes faktisk at blive endnu større i 2019. Det forklarer, hvorfor flere og flere blomsterfirmaer vælger at tilbyde blomsterbuketter, som er flotte i enhver tilstand.

Citatplakater

Plakater med citater har også været et enormt hit i 2018.

Faktisk har efterspørgslen været så stor, at man nærmest ikke kan træde ind i et rum uden at blive præsenteret for en citatplakat eller to. Der er i hvert fald rigtig mange danske boligentusiaster, som har valgt at investere i citatplakater. Du kan også få fingrene i en plakat med et motiverende, sødt eller humoristisk citat. Gør dig selv en tjeneste og oplev det store udvalg af plakater i flot design. Der bliver konstant designet, udviklet og lanceret nye plakater, som du kan bestille via internettet.

Mørkt træ

Møbler og boligtilbehør i mørkt træ hører ligeledes til blandt årets største bolighits herhjemme. Faktisk har alle nuancer af den brune farve været trendy i år.

Da mørkt træ også forventes at hitte i 2019, kan du med god samvittighed købe eller lave dine egne møbler i træ. Du er med mørkt træ sikret et rustikt og autentisk look, som man ikke kan andet end at beundre.

Der kan ikke kommenteres.