Er det træpiller der skal være din fremtidige varme?

0

Der er forskellige former for brændsel der kan opvarme dit hus og en af mulighederne er træpiller. Med et træpilleovn eller et fyr der kan køre på træpiller, får du en billig og effektiv måde at opvarme dit hus ved hjælp af dit eget anlæg. Når du oveni købet vælger at bruge miljøvenlige træpiller, leveret til døren eller afhentet, så er også en af de mest bæredygtige måder at lave en opvarmning på. Læs mere her hvis du gerne vil vide mere om billige træpiller til din pilleovn. 

Træpillers kvalitet har betydning 

Træpiller er kort fortalt træspåner der er presset sammen til små piller i en størrelse der er passende til en pilleovn eller et pillefyr. Der vil oftest være tale om 6 mm eller 8 mm i diameter og dermed er der altså ikke så mange variationer at vælge imellem, i hvert tilfælde ikke i forhold til størrelsen. Alligevel er der nogle valg der er gode at gøre sig, inden du tager afsted for at shoppe træpiller til opvarmningen i huset, der er nemlig gerne sammenhæng mellem kvalitet og pris. For at være helt sikker på at undgå slam i pilleovnen, så kan du vælge at købe træpiller hos en leverandør der oftest får foretaget analyser af sine produkter, så du ved hvad du køber i forhold til kvalitet og brændeevne. 

Overvejer du at installere en pilleovn? 

En piplleovn kan installeres i stuen, hvis du gerne vil have lidt ekstra hygge og varme direkte ind bag hjemmets vægge. Der findes CO2 neutrale udgaver, der sparer dig for mange penge men som samtidig også er til stor gavn for miljøet. På helt samme tid kan du skabe lidt ekstra hygge i eksempelvis stuen. Der kan være siddende en pumpe der fordeler varmen jævnt, samtidig med at du vil kunne nyde godt af den smukke og forførende flamme gennem glasset.

Når du vælger at installere en pilleovn, kan du grundet den grønne omstilling, spare penge ved hjælp af fradrag når du energirenoverer. Samtidig vil du spare penge på det øvrige behov for opvarmning i boligen og spare betydelige beløb på den samlede varmeregning. Henover vinteren kan du måske endda helt undgå at supplere med anden varme og lade den nye pilleovn med automatisk temperaturregulering køre mens du ikke er hjemme. 

Der kan ikke kommenteres.