Essentiel teknologi til din dagligstue i online-tidsalderen

0

I dag er det lige så populært at spille spil på nettet, som det er at se tv. Stort set alle teenagedrenge i Danmark er fuldstændigt bidt af at spille videospil. Men ikke alle har så meget plads, at de kan eller vil afsætte et helt værelse kun til at game. Vi giver dig derfor nogle gode råd til, hvilke typer teknologi, der er essentielt i din dagligstue i denne online-tidsalder.

Hvis det ikke er dig, som er bidt af en gal gamer, behøver du ikke at frygte, at din dagligstue bliver lavet om til en ny teknologisk mandegrotte. Faktisk kan meget af det udstyr, som gamere bruger, også bruges i andre sammenhænge, og det er ofte lavet i et moderne og hightech design. Gaming behøver heller ikke kun at være Minecraft eller skydespil som Call of Duty, der optager den yngre generation. Mange mennesker er i dag helt vilde med at gamble på online casinoer som for eksempel mr green. Her kan du for eksempel spille på de mange spilleautomater, roulettespil og Blackjack.

Først og fremmest skal du have en god bærbar computer. Fordelen her er, at du ikke behøver at bruge plads på at sætte et kontorområde op til en stationær computer. Og en bærbare computer kan flyttes rundt i huset efter behov, når du gerne vil bruge din dagligstue til ikke-teknologiske formål. Computeren kan bruges til at spille online, og du kan bruge den til andre ting i dit liv.

Hvis du gerne vil have et TV, som tilfredsstiller både dine tv- og gaming-behov, så sørg for at anskaffe dig et godt LED/LCD TV med god billedkvalitet og en skærm af en vis størrelse. Herudover skal du fokusere på at anskaffe dig et TV, som har en lav inputforsinkelse, hvilket betyder at hastigheden fra den afspilles på gaming-konsollen til det vises på Tv’et skal være så minimal som muligt. Husk også at der skal være mange HDMI 2.0 porte, så du har mulighed for at tilslutte adskillige enheder, da mange husholdninger i dag har adskillige konsoller.

En lille, men sjov gadget, som også kan være supernyttig i din dagligstue er Belkin WeMo Switch + Motion Sensor. Sæt apparatet i en stikkontakt, og du kan bruge din smartphone til at styre alt, du sætter ind i den. Det kan for eksempel være alt lys i dagligstuen, hvilket er en fordel, når du veksler mellem at spille og bruge dagligstuen til andre ting.

Du skal naturligvis også investere i et par gode højtalere og et eller flere par gode headsets. Når din dagligstue af og til skal bruges til at spille i, kan det være rart for hjemmets øvrige beboere, at de ikke behøver at være en del af det. Omvendt kan der være situationer, hvor I som familie samles om en spilleaften, og så er det rart at have et godt surround system på plads med adskillige højtalere på plads.

Som sagt kan du sagtens kombinere den nyeste teknologi med en hyggelig dagligstue.

Der kan ikke kommenteres.