Få den rette viden til at sove dig ind i drømmeland

0

Der er ingenting der kan slå en god nats søvn. Men hvordan sikrer du lige at den er lige god hver nat, så du kan få en masse energi og overskud til en travl og hektisk hverdag? En ting er sikkert, din seng kan give dig de bedste forudsætninger får lige præcis dette. Find inspiration til din nye seng og oplev en verden til forskel, når du vælger en model der er passende til dig og dine behov.

Skab et soveværelse med en seng der kan bringe dig direkte ind i drømmeland hver aften. Klik her og se det store udvalg af senge, find din favorit og forkæl dig selv med lidt ekstra luksus der kan gøre en kæmpe stor forskel for dig og din søvn. 

Alderen har betydning for hvor meget du skal sove 

Det er dåbsattesten der er med til at afgøre, hvor mange timer du har brug for at sove hver nat, for at din hjerne kan få samlet den energi der er behov for, for at kunne komme igennem dagen. Med manglende søvn, så vil du hurtigt kunne opleve, at det vil smitte af på dit helbred og dit humør. Et menneskets søvnbehov svinger mellem 15-7 timer i døgnet, afhængigt af alderen og der er derfor mange timer der bliver brugt under dynerne i løbet at et døgn.

Når du skal kigge på en ny seng, så bør du derfor heller ikke gå på kompromis med kvaliteten eller funktionaliteten i forhold til de præferencer du har for din søvn. Når du har den rette seng, så har du også de rette betingelser for at opnå den rette mængde søvn. Noget som vil kunne gøre en forskel på humøret og endda også virke slankende. 

Det er ikke kun madrassen der har betydning for din søvn 

Det er ikke kun madrassen du ligger på i løbet af natten der har betydning for din søvn. Dyner, sengetøj og særligt også hovedpuden kan gøre den helt stor forskel for din komfort i løbet af natten. En hovedpude skal støtte dig under søvnen og give dig lige præcis din foretrukne sovestilling, så ikke du skal ligge og forstrække dig eller trække dine muskler sammen for at ligge behageligt. Din hovedpude vil også være forskellig afhængig af den madras du ligger på om den er blød eller hård og om der eventuelt er en naturlig støtte fra for eksempel en elevations funktion. 

Der kan ikke kommenteres.