Få en bedre lyd i hjemmet

0

De fleste danskere har et tv derhjemme, og det har ofte kostet flere tusinde kroner. Det er sandsynligvis over 55 tommer, med 4K-opløsning og smarte funktioner – men det er de færreste, der ved særligt meget om lyden på fjernsynet. Vi bruger bare fjernsynets indbyggede højttalere, selvom de ofte er af meget dårlig kvalitet. I stedet fokuseres der på billedkvaliteten og alle smart-tv-funktionerne, men der er faktisk muligt at opgradere lydkvaliteten i hjemmet uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, lyd eller indretning. Det skal altså ikke handle om akustikvægge og lydisolerede lofter, men derimod om hvordan den lyd vi hører fra tv, musik og andet kan få et kvalitetsløft.

Gør en god handel

Efteråret er over os, og det betyder, at Black Friday er på vej. Black Friday er den helt store tilbudsfest, og især på elektronik kan der være rigtig mange penge at spare. Du kan tage to fluer med ét smæk, ved at investere i et black friday gaming headset. Et godt gaming headset kan ofte også fås med trådløse funktioner, og har du så et smart-tv, så kan du også tilslutte dit headset hertil. På den måde får du ikke blot en fed lydoplevelse, når du ser fjernsyn, men også når du gamer alle dine yndlingsspil. Køber du dit nye gaming headset på Black Friday er der, som sagt, også en stor sandsynlighed for, at du gør en rigtig god handel.

Hvad er ægte trådløse høretelefoner?

Lad os starte med at slå fast, at der ikke er nogen høretelefoner, der er mere ægte end andre – men “ægte trådløse” høretelefoner kommer fra det engelske “true wireless” og beskriver en form for høretelefoner, som er helt og aldeles trådløse. De kan kun kobles til dine enheder via bluetooth, og så er de tit så små, at de sidder inden i dit øre, så man næsten ikke kan se dem. Vil du have den bedste kvalitet, skal du kigge efter nogle med “aktiv støjreducering”, der gør at du kan lytte til musik i komplet stilhed. De er perfekte når du støvsuger, når overboerne tramper hårdt i gulvet eller bare når du gerne vil høre musik i fred og ro. 

Klassiske højttalere

Sidst men ikke mindst kan du også investere i et par gode gamle, klassiske højttalere. Her får du lækker lydkvalitet, der kan overdøve alt i hjemmet, og selv når naboerne skændes, vil du ikke kunne høre et pip fra dem. Klassiske højttalere kan også blive en integreret del af din indretning, hvis du eksempelvis vælger et par højttalere i flotte træfarver eller andre materialer, der matcher din stil i hjemmet.

Der kan ikke kommenteres.