Få et overblik over din indretning

0

Skal du i gang med projekt indretning, vil du gerne have styr på detaljerne eller synes du måske at dit hjem er en lille smule fladt og kedeligt? Uanset om du havner indenunder én af disse kategorier, flere af dem eller måske en helt fjerde, så er du uden tvivl glad for indretning – ellers var du ikke havnet her på denne artikel. Vil du gerne blive klogere på, hvordan du gør din bolig til dit hjem og lære mere om, hvad der gør forskellen? Så er du havnet det helt rette sted. Denne artikel kan du bruge, uanset om du står med et helt tomt rum eller bare vi tilføje et par detaljer. Hvis det lyder interessant, så kan du med fordel bare læse videre.

basen

Få styr på basen

Skal du indrette dit hjem fra bunden eller skal du gøre din bolig til dit hjem? så er det vigtigt, at du til at begynde med får styr på basen. Med basen menes der de store møbler og essensen af rummet. I stuen er det sofaen, sofabordet, tv bordet og andet der ellers kunne have relevans. I soveværelset er det sengen, sengebordene og skabet. Du har sikkert nu en god idé om, hvad der menes med basen og derfor har du også muligheden for at finde frem til den der passer til dig, dit budget og din personlige stil. Det er også vigtigt, at du får styr på, hvad du ønsker rummets funktioner skal være, før du investerer i møblerne. Ønsker du en tv stue, en hyggestue en læsekrog eller andet? skal dit soveværelse kun være til at sove i eller skal der være kontor, makeupbord eller andre ting? Når basen og funktionen er på plads, så er det på tide at få styr på temaet. Her menes der farver og udtryk. Skal det være klinisk eller farverigt?

blomster i vase

Kan du se detaljerne

Til sidst er det detaljerne der skal styr på. Her kan det være en god idé, at få en synstest gratis så du kan se dem ordentligt. Varmen ligger i puder, plaider og tæpper. Liv kan du skabe med afskårne blomster eller planter i krukker. Det familiære og personlige kan være minder og billeder der pryder væggene og før du ved af det, så har din bolig forvandlet sig til dit hjem. Hav fokus på det du kan lide og det der gør dig glad, på den måde får du de bedste resultater.

Der kan ikke kommenteres.