Find en lille plads til en robotstøvsuger

0

Når du indretter dit hus, så er det vigtigt at tænke over at det også skal være nemt at gøre rent. Det kan være meget frustrerende at gå rundt i et hus der er beskidt til dagligt, og derfor kan det være en god ide at finde en lille plads til en robotstøvsuger. 

En robotstøvsuger fylder ikke meget, og den kan være meget praktisk at have i dagligdagen. I dag er de nemlig så gode at de næsten aldrig sidder fast i noget, og så kan du bare sætte den til at gøre rent imens du ikke er hjemme.

Overvej budgettet

I dag behøves du ikke et stort budget for at få en god robotstøvsuger. Det kan faktisk være billigere end at købe en normal håndholdt støvsuger. Du kan få en robotstøvsuger for alt imellem 1.000-10.000 kroner. Det anbefales at købe en i prislejet 4.000-6.000 kroner, da disse generelt er af noget bedre kvalitet. Du kan finde lige netop den robotstøvsuger du har brug for lige her.

I dag kan du dog godt komme langt med 3.000 kroner, hvis du skal ud at finde en robotstøvsuger. Efter du har fastlagt budgettet, skal du overveje hvilke behov du har. Der er stor forskel på at have 120 kvadratmeter eller 40 kvadratmeter der skal støvsuges. Det kan derfor også have stor indflydelse på hvilken robotstøvsuger du skal have. Hvis du kun har 40 kvadratmeter, kan du komme meget langt for 3.000 kroner. Hvis du derimod har 120 kvadratmeter skal du nok investere lidt mere, og måske overveje en robotstøvsuger med en tilhørende ekstern beholder, så du ikke skal tømme den hver gang den har støvsuget. Du kan læse meget mere om en robotstøvsuger med ekstern beholder lige her.

Features

I dag har robotstøvsugere en hel masse features. En af dem er at du kan sætte den til at støvsuge når du ikke er hjemme. Du kan faktisk lægge en skema, så den støvsuger hver tirsdag klokken 10:00-11:00, hvis det passer med at du er afsted på arbejde lige der. 

Derudover har langt de fleste robotstøvsugere en app, hvor du kan lægge det førnævnte skema, men du kan også ved de fleste øge eller sænke sugestyrken, og så hvor den har gjort rent. I appen kan du faktisk også vælge enkelte rum den skal støvsuge, så den ikke skal rundt i hele huset. Denne funktion kræver dog at robotstøvsugeren kender dit hus først.

Så hvis du er ved at indrette dit hus, så bør du kraftigt overveje at investere i en robotstøvsuger, da den hjælper dig meget i en eventuel travl hverdag.

Der kan ikke kommenteres.