Forkæl din hund med en fluffy hundeseng og lad den sove blød og rart

0

Forkæl din hund med en hundeseng og lade den slappe af og sove som på en blød sky. Det er ikke kun dig der nyder at sove på en rar og komfortabel seng, det gør din hund også. Med en fluffy hundeseng giver du din hund et blødt alternativ til det hårde gulv. Uanset hundens størrelse og din stil i hjemmet, kan du købe en hundeseng der passer til jer. Selvom din hund måske en gang imellem ligger sig på gulvet for at slappe af, er det hårdt for hundens krop med det hårde underlag. En blød hundeseng forebygger slitage i leddene og er særligt velegnet til de tunge hunderacer. 

tre hunde i hundekurv

Derfor bør din hund have en blød hundeseng 

Hunden er muligvis bygget til at kunne ligge i den frie natur på et hårdere underlag. De vilde hunde vælger dog alligevel at placere sig på områder hvor der er blødt og mest muligt komfortabelt. Med et blødt underlag som en fluffy hundeseng, giver du de bedste betingelser for at din hund kan opnå en komfortabel søvn. En hundeseng er særligt nødvendig for de store og tunge hunderacer. Jo mere hunden vejer, jo større en belastning er et hårdt underlag for bevægeapparatet. 

Ældre hunde har behov for en bød hundeseng, der former sig til kroppen, for at forebygge unødvendige ømheder efter endt afslapning. Udover at give din hund et blødt underlag at sove på, skaber du med en hundeseng også grundlag for et område hvor hunden kan trække sig tilbage. Et område eller en hundeseng som kun er tiltænkt din hund, giver den mulighed for at kunne trække sig tilbage, nogle af de mange timer den ligger ned i løbet af dagen. 

stor hund i hundeseng

Vælg den rigtige hundeseng til din hund 

Der findes et væld af hundesenge på markedet. De fleste hundesenge skaber et blødt underlag for din hund for at kunne give komfort og støtte hundens krop bedst muligt. En hundeseng kan købes i forskellige farver og mange gange vil valget også falde på et udtryk du syntes passer i dit hjem. Det der er vigtigst at være opmærksom på er, at du vælger den rette størrelse. Din hund skal kunne ligge komfortabelt i hundesengen og kunne strække sig ud, men øge føle en tryghed ved at hundesengen ikke er alt for stor. Fyldet i hundesengen kan ligeledes variere. Jo tungere din hund er, jo tykkere og jo mere bastant bør fyldet være for at forebygge ømheder i bevægeapparatet. 

Der kan ikke kommenteres.