Forskel på akut tandlæge og almindelig tandlæge

0

I bund og grund er der ikke forskel på en akut tandlæge og en almindelig tandlæge, da begge typer er uddannede tandlæger, der besidder de sammen kompetencer og viden. Der er dog forskelle på dem som patient, da en akut tandlæge tilbyder akutte behandling i tillæg til almindelige behandlinger, og en almindelig tandlæge ikke nødvendigvis tilbyder akutte behandlinger.

Har man derfor et akut behov for at få behandling hos en tandlæge, så skal man gå til en akut tandlæge, hvorimod man ved mindre akutte komplikationer og skader kan bestille tid hos en almindelig tandlæge. Om man skal gå til en akut tandlæge, afhænger derfor af, hvilke komplikationer og skader man har, og om der er tale om et akut behov for behandling.

Før du bestiller tid til en akut tandlæge eller almindelig tandlæge, så er det vigtigt at få afgjort, om der er tale om et akut behov eller ej. Store tandsmerter vil oftest være akut, mens knækkede tænder og lignende også kan kræve akut behandling. Kontakt eventuelt en akut tandlæge og hør mere om, hvorvidt dine komplikationer og skader bør tilses af en akut tandlæge.

Har du fået vished om at dine komplikationer og skader kræver behandling hos en akut tandlæge, så kan du med fordel bestille en tid hos en akut tandlæge. Forhør dig hos din egen tandlæge om mulighederne for akut behandling, eller søg efter en akut tandlæge online, hvis ikke din egen tandlæge tilbyder akutte behandlinger af dine komplikationer og skader på tænderne.

Der kan ikke kommenteres.