Genopliv dit bløde inventar med en omgang møbelpolstring

0

Alle ved efterhånden, at den vigtigste indretningstrend er personlighed. Hjemmet skal vise hvem der bor der og gerne ned i mindste detalje. Og dog – der er faktisk visse ting, der ikke behøver at antyde alt for meget. Er din sofa, lænestol eller spisestole måske liiidt for slidte? Afslører de alderdom – eller måske snarere mange hyggelige timer brugt deri? Men holder du for meget af dem til blot at erstatte med nye? Prøv da i stedet at kontakte din lokale møbelpolstrer og se, om det ikke nok skal skabe lidt forandring til det bedre! 

polstrede- stole og sofa

Gør dit hjem smukkere

På trods af at patina ofte vurderes som charmerende, er der grænser for, hvornår det er den slags, der er elegant, og hvornår det bare er slidt op. De to ting har nemlig to vidt forskellige udtryk. Det ene er indretningsbevidst og fint, det andet er blot sløset. Hertil anbefales derfor, at især det bløde inventar af og til får et pust af kærlighed. Heldigvis kan det klares let ved en ompolstring, så det slidte forsvinder og sofaen kan få et udtryk, der er så godt som nyt. Så bliver hjemmet altså bare lidt smukkere!

Hvad kan møbelpolstres?

Egedal Polstring ApS tilbyder en professionel polstring af alle de møbler, der trænger. Hermed tænkt både nye såvel som gamle. Det vil sige at du altså sagtens kan indlevere et potentielt genbrugsfund, og få stoffet (eller læderet) frisket op og gjort mere til noget, der falder i din smag. Disse møbelpolstrere er smadderdygtige, så du sagtens kan indlevere dine yndlingsmøbler, uanset om der er tale om designklassikere af investeringsværdi eller morfars gamle lænestol af affektionsværdi, med ro i maven. Møblerne er nemlig i trygge hænder hos dem hele vejen igennem.

Sid godt og flot (til evig tid)

Det vil altså sige, at uanset om dine møbler trænger til en kærlig hånd grundet slitage eller blot fordi, du ønsker, de får et andet udtryk, så er det muligt. Der arbejdes både med stof, læder og pels lige såvel som designer- og antikvitetsmøbler. Uanset hvad vil en møbelpolstring kunne genoplive og personliggøre de vigtigste og mest centrale inventarer i hjemmet – sofaen, spisestolene, lænestolen. 

Der kan ikke kommenteres.