Gør dit soveværelse til dit hellige tempel

0

At indrette et hjem til perfektion kan være en større udfordring end som så. For hvordan definerer man overhovedet den perfekte boligindretning? Det findes der intet rigtigt svar på, men der er ingen grund til at smide håndklædet i ringen endnu.

I dag skal vi forsøge at hjælpe dig med at gøre dit soveværelse til et afslappende og hyggeligt fristed. Vi spenderer omtrent en tredjedel af vores liv i soveværelset, hvorfor det er afgørende, at dette rum sprudler af hygge og harmoni. Trænger dit soveværelse til en opgradering? Så lad os hjælpe dig godt på vej.

Sengen

Selvom man godt kan tage en god lur i sofaen eller lænestolen, så er der ingen tvivl om, at man ligger bedst i sengen, eller det bør man i hvert fald gøre.

De fleste kan nikke genkendende til, at sengen er hjemmets vigtigste møbel. Det er trods alt det møbel, du bruger mest. Er din seng ikke din drømmeseng? I så fald bør du unde dig selv en ny seng, hvis din økonomi tillader det. Brug for hjælp til at vælge den rette seng? Så find den bedste elevationsseng gratis hos sov-bedre.dk.

En elevationsseng kan indstilles og justeres på stort set alle led og kanter. Du er dermed sikret en fleksibel og ergonomisk seng i den ønskede størrelse. Du kan læse meget mere her ved interesse.

Vindueskarmen

Der er – med en kreativ tilgang – rig mulighed for at pifte vindueskarmen lidt mere op. Faktisk er det kun fantasien, som sætter grænser for, hvordan man kan style en vindueskarm. Vores bedste tip er at holde det enkelt og stilfuldt. Der er nemlig ingen grund til at blande alt for mange elementer sammen. Det kan i hvert fald hurtigt komme til at se rodet ud.

De mest anvendelige elementer til vindueskarmen består af vaser, duftlys, bøger, magasiner og planter. Du frarådes at placere større planter eller andre større elementer i vindueskarmen, idet det kan blokere fra lyset. Søg yderligere inspiration i de nyeste boligmagasiner.

Væggen

Du kan naturligvis også skrue op for hyggen ved at dekorere væggen.

Vægdekoration er dog en bred betegnelse, hvorfor du bør gøre dig nogle grundige overvejelser om, hvad du vil have op at hænge. For at gøre dit soveværelse til dit private tempel kan du med god grund dekorere væggene med flotte naturbilleder og evt. familiebilleder. Bare vægge kan godt virke lidt triste, men det skal helst heller ikke være sådan, at din væg er overfyldt med billeder og wallstickers. Keep it simple.

Der kan ikke kommenteres.