Guide til at komme af med skadedyr i huset

0

Har man skadedyr i huset, bør man koncentrere sig om at få dem ud. Skadedyr kan ødelægge meget, og de kan f.eks. gnave i ledninger eller spise af din mad, så du får bakterier fra f.eks. rotter. Heldigvis er der flere råd, man kan tage i brug for at komme af med de skadedyr, man har i hjemmet. I denne artikel kan du få en guide til forskellige metoder, man kan benytte sig af. Held og lykke!

Sirener, der skræmmer skadedyrene væk

En metode, som der er nogle, der benytter sig af, når de har skadedyr i hjemmet, er sirener. Man kan nemlig anskaffe sig en særlig sirene til dette formål, der udsender ultralyd, hvilket der kun kan høres af dyr. Det er altså heldigvis ikke fordi, at du skal leve under lyden af en konstant sirene. Sirenen placeres det sted, man regner med at skadedyrene kommer forbi. Det kan f.eks. være, at du har hørt lyde på loftet, og du derfor mistænker, at der bor rotter deroppe.

Tag kontakt til en skadedyrsbekæmper

Den sikreste måde at skille sig af med skadedyr i hjemmet er klart at tilkalde en skadedyrsbekæmper. En skadedyrsbekæmper ved præcis, hvordan man skal tage sig af disse udfordringer, da det trods alt er deres speciale. Den Røde Myre laver skadedyrsbekæmpelse, hvis du mangler et sted at tage kontakt til. Du kan med fordel tage kontakt til Den Røde Myrer, der har mange års erfaring i branchen.

Fang skadedyrene med fælder i hjemmet

Den umiddelbare metode, som mange tænker på, når de skal af med skadedyr, er fælder i hjemmet. Det kan også være effektivt, hvis man f.eks. har rotter. Har man ikke lyst til at tage livet af dyrene, så er det naturligvis ikke denne metode, man skal benytte sig af. Så kan det være bedre f.eks. at vælge en løsning som sirenen, der blot sender dyrene væk fra ens hjem uden at gøre skade på dem. Ulempen ved fælder er også, at det kan komme til at lugte meget, hvis man ikke er opmærksom på at holde øje med, om der er ”gevinst” i fælden. Derudover kan man risikere, at en mus eller rotte kommer til at sidde fast og løbe et sted hen med fælden, hvor den senere dør, og du ikke kan finde den.

Hvis der er mår på loftet

Har du mår på loftet, findes der en god metode til at komme af med dem. Det kan være, at du har bemærket lyde fra loftet, eller det kan være, at du har set en mår, men der kan være flere grunde til, at man mistænker at have mår på loftet. Der findes faktisk en god mårfælde, som man kan sætte op på loftet, og som der er mange, der har succes med. Når måren bliver fanget, slår man den ikke ihjel eller skader den. Det er også noget, som man typisk kan få en skadedyrsbekæmper til at hjælpe med, hvis man hyrer en til opgaven i hjemmet.

Der kan ikke kommenteres.