Guide til valg af seng

0

Står du for at skulle have en ny seng, så er der flere forhold, du skal have med i dine overvejelser. Du skal være bevidst om, hvor sengen skal stå, hvor stor den skal være, hvilken type den skal være og hvilke detaljer sengen skal være udstyret med.

Du skal også tage hensyn til, om du bøvler med noget med ryggen eller har andre helbredmæssige hensyn at tage. Det bør du også have med i dine overvejelser, inden du lægger dig fast på, hvilken ny seng du skal investere i.

Hvor skal sengen stå?

Hvis du bor sådan, at du har et stort og dejligt soveværelse, så kan du frit vælge, hvor stor sengen skal være. Har du et mindre soveværelse at boltre dig i, så er du nok nødt til at begrænse størrelsen på sengen.

Har du slet ikke noget soveværelse, så kan du vælge, om du skal have din seng stående inde i stuen, eller du skal indrette dig med en sovesofa, som du kan slå ud om natten.

Det vil sige, at størrelsen på sengen skal matche, hvor meget plads der er i det rum, den skal stå.

Størrelsen på din seng

Når det kommer til størrelsen på sengen, så kan du vælge, hvor lang den skal være. En standardseng er 200 cm lang. Den ekstra-lange model er typisk 220 cm lang.

Når det kommer til bredden af sengen, så er der mange forskellige at vælge imellem. Det kan være alt fra en enkeltseng på 70 cm og op til en dobbeltseng på 220 cm. Og alle de mål, der ligger der imellem.

Har du kun brug for en smal seng, eller nyder du at have god plads i din seng? Er der en eller to personer, der skal ligge i den?

Hvilken type seng skal det være?

Der findes flere gode typer af senge. Du kan blandt andet vælge imellem følgende:

Om det skal være den ene eller den anden type er langt hen ad vejen et spørgsmål om smag og behag. Har du brug for noget mere vejledning i forhold til den optimale søvn, så kan du med fordel se på, hvad madskristensen.dk har at give af gode råd.

Uanset hvilken seng du ender med at anskaffe dig, så er det essentielt, at du vælger en, der kan give dig den bedst mulige nattesøvn.

Der kan ikke kommenteres.