Har du råd til alle møblerne i dit nye hjem?

0

Har du købt eller lejet en ny bolig, så skal du huske at have penge nok til møblerne. Det bliver nemlig først rigtigt rart i hjemmet, når det er indrettet godt. Det kan dog være rigtigt dyrt at flytte, og du har måske brug for et lån til indretningen.

Dette er helt normalt og det er fint med et enkelt lån til møbler, da det kan være nødvendigt for at komme videre med dagligdagen på en god måde. Du skal selvfølgelig tænke på, at du altid skal kunne betale dit lån tilbage, så du skal ikke låne mere end du er sikker på at kunne betale igen.

Du kan starte med at beregne dit boliglån her.

Køb møblerne på udsalg

Er du lidt smart, så kan du købe møblerne på udsalg og måske endda undgå et lån. Der er stor avance på møbler, hvorfor det også er muligt at finde det på stærkt nedsatte priser.

Du kan f.eks. vente til Black Friday eller til januar udsalget, hvor du begge steder kan gøre nogle super skarpe køb på møbler. Og jo flere penge du sparer, jo flere penge har du også til at indrette lejligheden for.

Og indretning er generelt dyrt, så kan du sparer måske 30 % på at handle tingene på udsalg, så har du nemt sparet flere tusinde kroner. Prøv derfor at planlægge dette, når du flytter næste gang. Og så går det nok også, hvis du må tage et lån, bare du husker ikke at låne mere, end du kan betale tilbage med hjælp fra de danske akasser.

Sikkerhed med de danske akasser

Det er aldrig sjovt at miste jobbet, men det er ekstra sårbart kort efter en flytning, da man har haft store udgifter til denne og måske endda har taget et lån. Med et medlemskab af en af de mange akasser er du dog godt stillet, da du dermed ikke mister al din indtægt.

Hvor meget du går ned i løn kommer jo helt an på, hvor meget du tjente i forvejen. De fleste får dog langt over halvdelen af deres oprindelige løn udbetalt, hvis de kommer på dagpenge fra en af omhandlende akasser.

Dit lån skal derfor helts ikke være større, end at du stadig kan betale det tilbage med din indtægt fra akassen. Husker du denne regel, kan det ikke gå helt galt med et lån til møbler i din nye bolig.

Læs også: Find det bedste webhotel her

Der kan ikke kommenteres.