Hold en sjov temafest i hjemmet

0

Måske er oktoberfest tæt på? Måske skal du holde fastelavn, eller også skal du bare holde en stor fest, hvor udklædningen og pynten spiller en stor rolle. Køb parykker til din temafest, og skab et godt grin hos dine gæster. Herunder kan du læse mere om, hvad du skal huske til temafesten i hjemmet. 

Blomster på spisebord

Dekoration til temafesten

Når du holder temafest, er dekorationen halvdelen af pakken. Her skal du ikke glemme at købe pynt og festartikler som balloner, drukspil eller tilbehør til baren. Det er også vigtigt, at du dækker op med pynt, der passer til borddækningen. Det kan f.eks. være konfetti eller flotte festpakker, så du kan få alt til at matche, som det skal.

Det kan også være, at du skal ud at købe nogle ekstra gadgets til din fest. Det kan f.eks. være en gave eller en sej øl oplukker. Til børnefesten vil en popcornmaskine eller en slikautomat helt klart også være et stort hit. 

Husk udklædning til dine gæster

Det er ikke sikkert dine gæster køber udklædning blot fordi, du inviterer til temafest. Derfor er det en god idé at købe lidt ekstra udklædning. Så vil inden af dine gæster føle sig udenfor. Det er op til dig, om du køber ekstra parykker, hatte eller flere Hawaiikæder. Det er din fest!

Hund med festhat

Idéer til temafesten i hjemmet

Det gode ved at holde temafest i dit eget hjem er, at du kan dekorere det helt, som du selv vil. Du kan f.eks. holde 60er, 70er eller 80er fest. Du kan også holde cowboy fest eller Hawaii fest. Er du til mexicansk mad og drikke, kan du diske op med tacos, tequila og sombreros. Det vil dine gæster helt sikkert elske.

Temafesten er en sjov måde at bringe dine venner sammen. Her får I lov at opleve husets og indretningens muligheder på en ny måde. Måske laver du en ekstra lille bar, eller måske finder du et nyt sted til din tag-selv-buffet. Det vigtigste er, at du får indrettet huset, så det er helt optimalt til din egen temafest. Herefter er det bare at invitere alle dine venner til en sjov aften!

Der kan ikke kommenteres.