Indret dit hjem med hunden i mente

0

Indretning er både spædende og hyggeligt, og det er en fryd at se sit hjem blive pænere. Man bør dog huske, at der bestemt også er et betragteligt praktisk element, når det kommer til indretning. Hvis ikke man tager hensyn til alle familiemedlemmer i indretningen, kan man nemlig godt vinke farvel til sin smukke og harmoniske indretning. 

Pas på skoene

Husk alle familiemedlemmer- Også hunden

Det er ikke mindst vigtigt at huske, hvis man er hundeejer. En hund bør nemlig også anses som et medlem af familien, og skal derfor også påtænkes, når hjemmet indrettes. Det vil være til gavn for alle parter. En hund har dog ret svært ved at kommunikere sine ønsker, og derfor ligger byrden på dine skuldre. Hvordan indretter du dit hjem, så din hund også føler sig velkommen?

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt at huske, at hunden gerne skal have sig eget sted, hvor dens skål og kurv kan stå. Hvis ikke du har sådan et hjørne, vil hunden konstant blive forstyrret eller stå i vejen, hvilket i sidste ende vil være til frustration for dig og hunden. Inden du fylder hele hjemmet med smukke møbler, skal du altså huske at sætte plads af til hunden, hvor den kan gnave på sit ben i fred.

Særligt hvis din hund er yngre eller bare energisk skal du også huske at indrette med tanke på at holde hjemmet pænt og ordentligt. Hvis du ved, at hunden ikke kan lade være med at bide i et eller andet, kan det for eksempel være en god ide at beskytte skoene på en skohylde og at undgå lange gardiner. Du vil ligeledes takke dig selv, hvis du får et gulv, der skjuler hundehår godt. Hunden kan trods alt ikke gøre for, at den fælder. 

Husk en hundelem

Bevar hundens frihed med en pæn hundelem

Sidst men ikke mindst bør du også anskaffe dig en hundelem, så hunden kan beholde sig frihed og komme udenfor, når den ønsker det. Det vigtigste ved en hundelem er selvfølgelig, at den er stor nok til din hund, og at den er af ordentlig kvalitet, så den kan bruges i mange år fremover. Derfor kan du med fordel anskaffe dig en Staywell 660 ML alu hundelem. Den er, som navnet antyder, lavet i aluminium, hvorfor den holder godt og passer til stort set enhver dør. Du kan altså sagtens forene dine og din hunds indretningsønsker til glæde for hele familien.

Der kan ikke kommenteres.