Indret stuen efter dine egne ønsker

0

Er du træt af hvordan din nuværende stue ser ud? Stuen er et af de rum som man opholder sig mest i som familie. Stuen er samlingspunktet for familien, hvor man kan sidde og nyde film sammen, snakke, spille spil og meget mere. Stuen er et af hjemmets hjerterum og skal derfor være indrettet helt efter dine ønsker. Hvis ikke stuen lever op til dine forventninger, så vil du heller ikke kunne slappe hundred procent af, når du sidder i sofaen. Du vil ofte sidde og tænke på de ændringer, som du brændende ønsker dig. 

Få et overblik over dine ønsker 

Det er en god ide, at du laver en liste med de ændringer i stuen, du gerne vil have foretaget. På denne måde ved du, hvor mange poster der er, samt kan afsætte et beløb til hvad det må koste at lave ændringerne. På denne måde er du sikker på, at budgettet ikke løber løbsk, når du står nede i møbelbutikken og f.eks. skal have ny sofa og lignende til stuen. Det er vigtigt, at du i samråd med din partner finder frem til en bestemt stilart, så I begge kan føle jer hjemme i den nye stue. Stuen skal afspejle, at I begge bor der, så derfor skal de store beslutninger være en fællesbeslutning. 

En pilleovn giver hygge

I stuen er en brændeovn eller et pillefyr med til at give stuen en vis charme, da det er hyggeligt at have tændt, så der kommer varme i stuen. De fleste danskere foretrækker en pilleovn fremfor en brændeovn, da træpiller er billigere at fyre med i forhold til almindeligt brænde. Derudover er træpiller også en god varme og er mere miljøvenlig i forhold til fyring med almindeligt brænde. Når du alligevel er ved at indrette stuen, så kan du gøre pilleovnen til en central del af rummet. Der kan f.eks. stå en lænestol i nærheden, så man kan sidde og nyde varmen på en kold vinterdag. 

Vær tilfreds med forvandlingen

Det er vigtigt at du og din partner bliver tilfredse med det færdige resultat. Det er altid dejligt at kunne sidde og nyde ændringerne i stuen og være tilfreds med de valg, som man har truffet. Hjemmet er det sted hvor du skal kunne slappe af i omgivelserne. Hvis du ikke kan dette, så er der noget i hjemmet du gerne vil ændre. Det gælder bare om at komme i gang, så du med stolthed kan vise forvandlingen til både familie og venner.

Der kan ikke kommenteres.