Kan man selv stå for salget af sin bolig? – find svaret her

0

Overvejer du at sælge din bolig? Mange går automatisk til en ejendomsmægler og dem der vil dækkes helt ind, går både til en mægler og en boligadvokat. Så er der dem, som går all in og vil gøre det selv. Der er mange muligheder, når du skal sælge din bolig og selvsalg er en af dem. Selvsalg af din bolig er et salg af din bolig, hvor du ikke henter hjælp fra en ejendomsmægler. Der er både fordele og ulemper ved at sælge din bolig selv og du kan i denne artikel læse og lære meget mere om emnet.

Dette er hvad du får ud af selvsalg

Den første og måske også største fordel, hvis du ønsker at foretage et selvsalg, er klart det økonomiske aspekt. Du får en stor økonomisk besparelse og slipper for at betale for en ejendomsmægler. Det kan dog måske være en fordel at rådføre dig med en boligadvokat, så du kan få lavet de rette juridiske tiltage og ikke ender med et søgsmål på halsen. Når du skal sælge din egen bolig så er en af fordelene også klart at du selv står for processen, du kan derfor helt selv både bestemme tempo, hvordan du ønsker at fremvise din bolig og hvem du sælger den til. Ulempen ved at begive sig ud i selvsalg, er at du selv kommer til at stå med hele ansvaret. Det kan være overvældende når du skal sælge din bolig og hvis du så vælger at gøre det på egen hånd, så skal du være dygtig til at indhente information, researche og holde tungen lige i munden, så du kan få det bedst mulige salg. Du kan læse meget mere om selvsalg af bolig på det angivne link og blive en del klogere på, hvad det indebærer.

Gør dit hjem præsentabelt til potentielle købere

Det er dog ikke kun det praktiske og juridiske, som du skal have fokus på. Det er også vigtigt at din bolig er indbydende og præsentabel, så du kan få nogle tilbud. Får du ikke nogle bud, er der heller ikke noget salg, det giver lidt sig selv, men så er alt det ovenstående faktisk unødvendigt info. Derfor er det vigtigt at du gør dit hjem indbydende, rart, varmt og ryddeligt. Giv det personlighed med planter og andre små detaljer, men pas på med at gøre det alt for personligt, da dette kan skræmme potentielle købere væk.

Der kan ikke kommenteres.