Lav egen minibar i huset – det glæder både dig og dine gæster

0

De fleste kan godt lide at få sig en god drink i ny og næ. Det kan være efter en lang dag på arbejdet, i løbet af en sjov weekend med vennerne eller fordi man har inviteret familien til den helt store fest.

Nogen gange har man bare ikke lyst til at skulle ud af huset. Alligevel ville det være rart med en drink – enten noget simpelt eller måske noget fancy. Så er det fedt, at man bare kan få sig en lille én derhjemme.

Bar og drikke

Sørg for at nyde det på ordentlig maner

Selvfølgelig kan festen eller aftendrinken ske over køkkenbordet eller spisebordet. Det er bare ikke en særlig fed atmosfære at nyde en enkelt eller to i. Derfor kan man med fordel overveje at få installeret en minibar i sit hjem.

Man ved nok selv bedst, hvor man har plads til sin minibar. Et hjørne af stue eller køkken kan fungere, hvis de er store. Måske har man en udestue, hvor det er perfekt, eller et stykke af kælderen som kan bruges.

Én ting er at ville have sin bar, noget andet er at få den

Hvis man tænker, at en minibar derhjemme, så man en fredag aften kan få sig et par drinks med de nære venner i god stil, er det, der skal til, så skal man selvfølgelig have sådan en installeret.

Det er selvfølgelig en mulighed, at man kan hyre nogen til at få sat det op. Det er professionelt og nemt, men koster også en god slat penge.

En anden mulighed, som måske er lidt mere spændende, er, at man selv kan sætte sin minibar op. Et lækkert skab til alkoholen, og måske et lille køleskab til det som skal holdes koldt, er nemt at anskaffe.

Så skal man bare have lavet en disk, som eventuelt kan fikses med nogle paller. Hvis det virker helt håbløst, så er der også mulighed for at finde inspiration til gør det selv online.

Værktøj

Alle der har eget hus kan få sig en minibar

En minibar i huset giver mange muligheder, og er et lækkert tillæg til indretningen af ens hjem. Det eneste der er brug for, er, at man er en smule kreativ, og at man tager sig tid til at få sat den op.

Det behøver derfor ikke være svært at betjene sig selv og venner. Man skal bare overveje sine muligheder en ekstra gang eller to.

Der kan ikke kommenteres.