Legetøj, der udvikler dit barn

0

Når familien udvides, og en lille ny kommer til, vil man som forældre gøre alt for, at ens barn har de bedste forudsætninger for at udvikle sig. At ens barn udvikler sig korrekt motorisk, sikrer barnet den bedste start på livet. Motorisk udvikling kommer helt naturligt, når barnet bevæger sig. Netop nysgerrigheden til og glæden ved at bevæge sig kan stimuleres ved at lade sit barn lege med de kendte tumlemøbler fra mærket bObles. Det danske mærke bObles bestræber sig på at aktivere børn til en sund motorisk udvikling gennem leg og tumleri med deres karakteristiske legetøj.

bObles

Det første tumlemøbel fra bObles blev til i 2006, og siden da er det danske mærke blevet anerkendt både indenrigs og internationalt. Bag om firmaet står de to søstre, arkitekt Bolette Blædel og designer Louise Blædel. Ideen var at skabe multifunktionelle og motorisk stimulerende møbler, som motiverede børn til leg, og som stadig tillod forældrene et stilrent hjem.

Det anerkendte skumlegetøj har et karakteristisk udseende og til trods for, at det er lavet til børn, er legetøjet alligevel stilrent og pænt, og kan endda minde om et lille stykke kunst. Udover at være et stykke legetøj med et væld af legemuligheder, passer bObles´ tumlemøbler perfekt ind i den klassiske, skandinaviske boligindretning.

Uendelige muligheder for leg

Mulighederne for leg med bObles´ skumlegetøj er ubegrænset, og det er kun fantasien, der sætter en stopper for. Helt små børn får glæde af det sjove legetøj ved at tumle omkring på det. Børnene støtter sig til det, når de lærer at rejse sig, og får på den måde hjælp til at træne balancen. Også når de helt små lægger sig oven på tumlemøblerne, får de styrket deres ryg- og mavemuskler.

Større børn har glæde af legetøjet ved at vippe på det, forsøge at holde balancen på det eller ved at springe fra det. Legetøjet kan med fordel vendes på hovedet, hvormed mulighederne for spas bliver endnu flere!

Alverdens farver og størrelser

Udvalget af legetøj og tumlemøbler er stort, og bObles´ produkter findes i alle farver og størrelser. Mærket blev i første omgang kendt for sin karakteristiske elefant, men siden da har bObles udviklet legetøj formet som langt de fleste dyr. Det er derfor muligt at finde lige netop ens eget barns yndlingsdyr i yndlingsfarven, og så er der ellers kun tilbage at komme i gang med at udforske de mange legemuligheder, som bObles har at byde på!

Der kan ikke kommenteres.