Mød den skønne familiehund, Staffordshire bull terrier

0

Hvis du leder efter en skøn familiehund, så skal du helt sikkert kigge på en Staffordshire bull terrier. Den søde hund er exceptionelt godt egnet til at være en familiehund, og den er legesyg og kærlig. Her kan du læse mere om, hvorfor lige denne hund er så familievenlig.

Perfekt til børnefamilien

En Staffordshire bull terrier er ikke bare en skøn hund for voksne, men også for børn. I England er den kendt som ‘the nanny dog’, som betyder ‘barnepigehunden’, fordi den er så god til børn.

Den er utroligt loyal overfor sine mennesker, og især børn knytter den sig til. Du vil tit opleve, at den for eksempel lægger sig til at sove udenfor børneværelset, så den kan passe på ungerne.

Hunden vil være din loyale ven for livet, og det er et virkelig skønt bånd, som man kan få skabt.

En social hund

Staffordshire bull terrier er en rigtig social hund, som det er vigtigt, at du har tid til. Den vil sandsynligvis følge dig rundt i huset, mens den forsøger at ‘hjælpe’ med diverse ting. Skal vasketøjet ordnes? Det kan en snude da klare! Skal opvaskemaskinen tømmes? Der vil den gerne være med.

Du skal altså være klar på, at din ‘staffy’ er en vigtig del af familien, og at den gerne vil være med, til alt hvad I andre laver.

Det er nødvendigt med godt med motion

En Staffordshire bull terrier er en forholdsvis aktiv hund, som har bruge for en time eller tos motion om dagen. Du skal derfor være klar for nogle gode gåture. Det kan dog være rigtig hyggeligt, og du får også selv en masse lækker motion.

Du kan også lukke hunden ud i haven, hvor den kan boltre sig, men det er vigtigt, at du har et højt hegn.

Hunden vil nemlig altid gerne være med, hvis der sker noget spændende udenfor haven.

Opdragelse af hunden

Det er vigtigt, at hunden opdrages godt, fra den er hvalp. Du kan lære den, at andre hunde kan være venner. Så er det nemmere for den at være social senere.

En Staffordshire bull terrier er en meget legesyg hund, så du kan se frem til meget sjov og ballade sammen. Det er vigtigt, at den får lov til at løbe og lege. Så skal I nok få det godt sammen.

Der kan ikke kommenteres.