Nye møbler kan være løsningen på dine rygproblemer

0

Rygproblemer findes i mange afskygninger. Problemerne kan være kortvarige, langvarige, tiltagende, tilbagevendende eller uudholdelige. Uanset hvordan dine rygproblemer kommer til udtryk, så bør du tage symptomerne alvorligt. Tilsyneladende harmløse smerter i ryggen kan nemlig hurtigt udvikle sig og begrænse dig i hverdagen. Dette vil du helt sikkert gerne undgå, hvorfor vi anbefaler dig at forebygge rygsmerter.

Mangel på ergonomi kan forårsage rygsmerter

Der kan være mange naturlige grunde til, at du oplever smerter, ubehag eller på anden vis er plaget af gener i ryggen. Blandt de mange syndere finder man møbler som sengen, sofaen og ikke mindst kontorstolen. Antager vi, at du bruger omkring 8 timer i sengen, 8 timer i kontorstolen og 2 timer på sofaen hver dag, så opholder du dig samlet set 18 ud af 24 timer i disse møbler hver eneste dag. Dette er i sig selv ikke ret sundt, men er møblerne ovenikøbet hårde og alt andet end ergonomiske, så kan konsekvenserne være ret alvorlige.

En komplet udskiftning af møblerne i hjemmet kan hurtigt blive en dyr affære. Derfor anbefaler vi dig at stille skarpt på, hvilke af dine møbler der trænger til at blive udskiftet med udgangspunkt i ergonomien – eller mangel på samme. Vores erfaring viser, at det typisk er sengen og / eller kontorstolen, der forårsager flest rygproblemer.

KontorstolGod idé at investere i en kontorstol med ekstra støtte

Har du længe været plaget af smerter og ubehag i ryg og / eller nakke, så er det nu, du skal tage affære. Første step på vejen mod en smertefri hverdag er at gå på jagt efter en ergonomisk kontorstol. I den forbindelse kan vi varmt anbefale dig at købe en stol med ekstra støtte til lænd og ryg. Her vil det være oplagt at tage modellen Ergo-Body med i overvejelserne, der er en af de bedre ergonomiske kontorstole på markedet. Kontorstolen udmærker sig ved at have fantastisk lændestøtte, rygstøtte, mange justeringsmuligheder og en glimrende åndbarhed. Klik på linket for at blive præsenteret for stolens øvrige forcer.

Du kan ikke undvære en god seng

En seng skal ikke kun være tilstrækkelig stor og være fremstillet af de rette komponenter. Den skal også være komfortabel og give maksimal støtte til ryg, lænd og nakke. Mange tænker, at det bare gælder om at købe den blødest mulige seng, men en seng kan faktisk godt være for blød. Da det er svært at finde den perfekte seng, bør du kontakte en sengeforhandler med den rette ekspertise.

Der kan ikke kommenteres.