Opgrader din seng med en god, spændstig og hård latex topmadras

0

Alle senge kan blive bedre, hvis du lægger en god topmadras oven på den. En topmadras kan nemlig give dig et godt og komfortabelt underlag, som støtter din liggende krop på den allerbedste måde. Der findes topmadrasser i mange kvaliteter.

Du bør naturligvis vælge en topmadras af en super god kvalitet. Den giver dig den bedste liggekomfort og den bedste søvn.

Selve springmadrassen er den vigtigste del af sengen, og topmadrassen kommer ind som en tæt nummer to, hvis den ellers er af en god kvalitet.

Hvorfor er det vigtigt med en topmadras?

Der er i hvert fald to rigtig gode grunde til, at det er godt at have en topmadras øverst i sengen. Dels beskytter den madrassen mod slid og fugt, og dels beskytter den din krop og giver den støtte og hvile på den helt rette måde.

Især din ryg har stor gavn af, at der ligger en god topmadras på sengen. Den skal nemlig gerne støttes på den bedste måde, så den kan regenerere i løbet af natten. Dermed kan topmadrassen være medvirkende til at forebygge eventuelle rygproblemer.

Memory foam eller latex?

Polstring af topmadrasser falder i to hovedkategorier: memory foam og latex. Der er delt meninger om, hvilket materiale der er bedst at ligge på. De har forskellige egenskaber, og det gælder selvfølgelig om at finde den polstring, som passer bedst til dig.

Topmadrasser af memory foam former sig efter din krop, de kan give dig en god varme, og de har et åndbart betræk. Latex topmadrasser er mest ventilerende og føles derfor køligere. Naturlig latex har nogle gode anti-bakterielle egenskaber, hvilket kan afvise støvmider i topmadrassen. Den type latex topmadras er særligt velegnet for allergikere.

Det kan komme an på smag og behag, om du foretrækker det ene eller det andet materiale.

Den hårde latex topmadras

Hvis du beslutter dig for en latex topmadras, så får du et underlag som er komfortabelt, som er anti-bakterielt og som giver din ryg og resten af kroppen den helt rigtige støtte. Latex opleves som hårdere end memory foam, og for nogen er det den helt rigtige polstring af en topmadras.

Når latex topmadrassen omtales som ”hård”, så betyder det ikke, at den er hård som et bræt, men at kroppen holdes godt oppe af den. I modsætning til den noget blødere memory foam madras, som kroppen synker lidt ned i.

En topmadras kan ikke gøre det alene

Selv om du lægger en god topmadras øverst på din seng, så betyder det ikke, at din gamle seng pludselig bliver super god og lækker. Den bliver bestemt opgraderet, men skal du have det fulde udbytte af topmadrassen, så bør den ligge på nogle springmadrasser af en god kvalitet. Dermed kan de to typer madrasser supplere hinanden.

Enhver seng vil blive bedre af at have en topmadras øverst, men først sammen med en kvalitetsmadras vil den kunne udfolde hele sit potentiale. Det fortjener de at gøre, og det gør din krop også. Du kan læse mere om at vælge den rette madras her.

Når din krop får lov til at slappe helt af og at blive støttet de rette steder i løbet af natten, så vil du opnå en forbedret søvn. Sådan en er guld værd, og du vil føle dig mere veludhvilet og have mere energi, når du får sovet ordentligt.

Hvis du har investeret i en ny luksusseng, så bør du også ofre lidt ekstra og opgradere sengen yderligere ved at give den en super lækker og støttende topmadras. Du vil hurtigt kunne mærke forskel, og du vil på den lange bane have en sundere krop og et øget velbefindende. Det er alle pengene værd.

Der kan ikke kommenteres.